Povezane vesti
Vulin za razgraničenje u Vranju
Jug press 01.05.2019
VRANJE Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je danas u Vranju da je on za “što hitnije razgraničenje s Albancima,koje je nazvao “Šiptarima”, jer će Srbija, dodao je ” samo tako moći da nastavi da se bavi sobom i svojim narodom”. On nije objasnio šta… »
Vulin: Ja sam za što hitnije i što sigurnije razgraničenje sa Šiptarima
N1 Info 01.05.2019
Ministar odbrane Aleksandar Vulin je izjavio da se zalaže za što hitnije razgraničenje s Albancima, upotrebivši reč "Šiptarima", jer će Srbija, kako dodaje, samo tako moći da nastavi da se bavi sobom i svojim narodom. Izvor: Tanjug Rekao je da je to… »
Razgraničenje sa Albancima što pre! Vulin poručio: Kad između nas i njih bude čvrsta granica moći ćemo da se bavimo svojim…
Telegraf 01.05.2019
Ovo je moj lični stav i ja za ovo nemam ni podršku predsednika Vučića ni Vlade Srbije, niti je Skupština ikada raspravljala o tome - rekao je Aleksandar Vulin. Ministar odbrane Aleksandar Vulin kaže da se zalaže za što hitnije razgraničenje s Albancima… »
Vesti dana »
Danas počinje toplotni talas i trajaće 12 dana: Nepodnošljive temperature - danju 40, noću 26 stepeni, a evo da li će krajem avgusta biti hladnije
Nova pre 26 minutajoš 17 povezanih
”Sredstva CENTCOM-a pogodila su desetine ciljeva Korpusa islamske revolucionarne garde” Tokom noći izvršen snažan talas udara na Iran
Dnevnik pre 31 minutajoš 16 povezanih
Danas druga konstitutivna sednica Saveta REM, novi pokušaj izbora predsednika i zamenika
Nova pre 1 satjoš 10 povezanih
AMSS upozorava: Pojačan saobraćaj kreće već danas, na Horgošu se čeka sat vremena
Moj Novi Sad pre 26 minutajoš 9 povezanih