Povezane vesti
Vulin za razgraničenje u Vranju
Jug press 01.05.2019
VRANJE Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je danas u Vranju da je on za “što hitnije razgraničenje s Albancima,koje je nazvao “Šiptarima”, jer će Srbija, dodao je ” samo tako moći da nastavi da se bavi sobom i svojim narodom”. On nije… »
Vulin: Ja sam za što hitnije i što sigurnije razgraničenje sa Šiptarima
N1 Info 01.05.2019
Ministar odbrane Aleksandar Vulin je izjavio da se zalaže za što hitnije razgraničenje s Albancima, upotrebivši reč "Šiptarima", jer će Srbija, kako dodaje, samo tako moći da nastavi da se bavi sobom i svojim narodom. Izvor: Tanjug Rekao je da je… »
Razgraničenje sa Albancima što pre! Vulin poručio: Kad između nas i njih bude čvrsta granica moći ćemo da se bavimo…
Telegraf 01.05.2019
Ovo je moj lični stav i ja za ovo nemam ni podršku predsednika Vučića ni Vlade Srbije, niti je Skupština ikada raspravljala o tome - rekao je Aleksandar Vulin. Ministar odbrane Aleksandar Vulin kaže da se zalaže za što hitnije razgraničenje s… »
Vesti dana »

Studenti FON-a u blokadi: Iskoristili su poslednjeg keca u rukavu, nama su ostala još tri špila
N1 Info pre 1 satjoš 53 povezane

Snimak Novog Beograda iz drona dok se sliva masa ljudi ka centru: Traktori, trobojke i pune ulice VIDEO
Nova pre 4 satijoš 9 povezanih

Preminuo član grupe DNK koja je nastupala kada je izbio stravičan požar u Kočanima
Nova pre 45 minutajoš 197 povezanih