Повезане вести
Вулин за разграничење у Врању
Југ пресс 01.05.2019
ВРАЊЕ Министар одбране Александар Вулин рекао је данас у Врању да је он за “што хитније разграничење с Албанцима,које је назвао “Шиптарима”, јер ће Србија, додао је ” само тако моћи да настави да се бави собом и својим… »
Вулин: Ја сам за што хитније и што сигурније разграничење са Шиптарима
Н1 Инфо 01.05.2019
Министар одбране Александар Вулин је изјавио да се залаже за што хитније разграничење с Албанцима, употребивши реч "Шиптарима", јер ће Србија, како додаје, само тако моћи да настави да се бави собом и својим народом. Извор… »
Разграничење са Албанцима што пре! Вулин поручио: Кад између нас и њих буде чврста граница моћи ћемо да се бавимо својим…
Телеграф 01.05.2019
Ово је мој лични став и ја за ово немам ни подршку председника Вучића ни Владе Србије, нити је Скупштина икада расправљала о томе - рекао је Александар Вулин. Министар одбране Александар Вулин каже да се залаже за што хитније… »
Вести дана »
Измене у саобраћају од ноћас у Булевару краља Александра: Ови трамваји се привременио укидају, уводе се нове линије и измене трасе
Курир пре 6 сатијош 1 повезана
Данас славимо Митровдан: Ове обичаје би требало испоштовати, једно се нарочито односи на децу
Мондо пре 29 минутајош 2 повезане
Јовић двоцифрен у победи Мајамија! Српски ас добио шансу против Шарлота!
Курир пре 9 минутајош 1 повезана