Povezane vesti
Vulin za razgraničenje u Vranju
Jug press 01.05.2019
VRANJE Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je danas u Vranju da je on za “što hitnije razgraničenje s Albancima,koje je nazvao “Šiptarima”, jer će Srbija, dodao je ” samo tako moći da nastavi da se bavi sobom i svojim narodom”. On nije objasnio šta… »
Vulin: Ja sam za što hitnije i što sigurnije razgraničenje sa Šiptarima
N1 Info 01.05.2019
Ministar odbrane Aleksandar Vulin je izjavio da se zalaže za što hitnije razgraničenje s Albancima, upotrebivši reč "Šiptarima", jer će Srbija, kako dodaje, samo tako moći da nastavi da se bavi sobom i svojim narodom. Izvor: Tanjug Rekao je da je to… »
Razgraničenje sa Albancima što pre! Vulin poručio: Kad između nas i njih bude čvrsta granica moći ćemo da se bavimo svojim…
Telegraf 01.05.2019
Ovo je moj lični stav i ja za ovo nemam ni podršku predsednika Vučića ni Vlade Srbije, niti je Skupština ikada raspravljala o tome - rekao je Aleksandar Vulin. Ministar odbrane Aleksandar Vulin kaže da se zalaže za što hitnije razgraničenje s Albancima… »
Vesti dana »
(Video) Kakva golčina Pavlovića: Projektilom načeo rivala u pobedi Milana
Dnevnik pre 6 minutajoš 29 povezanih
Vučić kandidatima pred lokalne izbore: Borite se, radite i slušajte narod
RTK pre 2 satajoš 21 povezana
Besni rat! Iran balističkim raketama napao glavno izraelsko nuklearno postrojenje! Tel Aviv granatirao pogon za razvoj nuklearnog oružja u Teheranu video, foto
Kurir pre 11 minutajoš 87 povezanih
Amerika razmatra smanjenje napada na Iran, Vučić kaže da Srbija ima dovoljno rezervi nafte i gasa
BBC News pre 1 satjoš 37 povezanih
Saslušana dvojica osumnjičenih za trgovinu drogom: Policija u gepeku "golfa" i u stanu na Zvezdari pronašla 75 kilograma narkotika
Nova pre 6 minutajoš 26 povezanih