Povezane vesti
Ladies night uz sjajnu komediju “Zavedi me ako možeš”
Dnevnik 01.05.2019
U četvrtak, 2. maja od 20.30 časova, ljubitelje dobre komedije očekuje specijalno veče, Ladies night u bioskopu Arena Sinepleks. Svakom posetiocu ovo veče će ulepšati magazin Gloria i frizerski salon Loft parrucchieri by Petar Kostić sa sjajnim… »
ARENA CINEPLEX: Ladies night uz sjajnu komediju "Zavedi me ako možeš"
Moj Novi Sad 01.05.2019
U četvrtak, 2. maja od 20:30 časova, ljubitelje dobre komedije očekuje specijalno veče, Ladies night u bioskopu Arena Cineplex. Svakom posetiocu ovo veče će ulepšati magazin Gloria i frizerski salon Loft parrucchieri by Petar Kostić sa sjajnim poklonima… »
Vesti dana »
"Ruski zvaničnici moraju biti izuzetno oprezni" Peskov: Strane obaveštajne agencije rade posao
Večernje novosti pre 11 minutajoš 24 povezane
Fajnenšel tajms: Arapski Adnok glavni kandidat za kupovinu NIS-a, a vlast Srbije sve nervoznija zbog Rusa
Radio 021 pre 42 minutajoš 16 povezanih
Da li vlada nestašica evra? Euronews Srbija proverava kakva je situacija u menjačnicama
Euronews pre 57 minutajoš 7 povezanih
Deci Australije od danas zabranjene društvene mreže: Vlast poručuje: Pratićemo sve – da li se više druže, bave sportom
RTS pre 6 minutajoš 14 povezanih
SRCE: EU da razmotri mere ličnih sankcija za one u krugu vlasti koji preziru zakon i šire nasilje
Nova pre 37 minutajoš 20 povezanih