Повезане вести

Тадић: У Енглеској су ме све време тукли

Тадић: У Енглеској су ме све време тукли

Вести онлине 02.05.2019
Српски интернационалац је у интервјуу за Дејли Мирор упоредио своје игре у Енглеској и Холандији. Душан Тадић се трудио да у најтврђој лиги на свету направи име од себе, али му није успело. Повратком у Холандију из Саутемптона, у… »
Рекордер Тадић о игрању у ПЛ и Холандији, зашто није направио више у Енглеској?

Рекордер Тадић о игрању у ПЛ и Холандији, зашто није направио више у Енглеској?

Спортске.нет 02.05.2019
Фантастично игра Душан Тадић ове сезоне у Ајаксу. Вероватно куповина сезоне јесте довођење Душана Тадића од стране Ајакса. Холанђани играју фантастично, стигли су до полуфинала Лиге шампиона где су у првом мечу у Лондону славили… »
Душан Тадић: Отишао сам из Премијер лиге зато што су ме тукли све време

Душан Тадић: Отишао сам из Премијер лиге зато што су ме тукли све време

Хот спорт 02.05.2019
Сезону каријере у дресу Ајакса игра српски фудбалер. Одличне бројке има Душан Тадић који је део једне од тренутно најјачих европских, фудбалских машинерија. – Отишао сам из Премијер лиге зато што су ме тукли све време. Ако не… »
Тадић: У Саутемптону сам једва имао додир са лоптом

Тадић: У Саутемптону сам једва имао додир са лоптом

Н1 Инфо 02.05.2019
Фудбалски клуб Ајакс игра изванредно ове сезоне, а један од играча који се посебно истакао је Душан Тадић. Многе је изненадила фантастична игра репрезентативца Србије јер у Саутемптону није имао такав учинак као у холандском… »
Тадић: У Енглеској ми није пријало што сам превише времена био без лопте

Тадић: У Енглеској ми није пријало што сам превише времена био без лопте

Моззарт спорт 02.05.2019
Српски ас објаснио зашто није у Саутемптону играо као у Ајаксу. Вратио се Душан Тадић на Острво. И то као освајач. У дресу Ајакса тукао је Тотенхем у првом мечу полуфинала Лиге шампиона (1:0) и још једном натерао љубитеље… »

Вести дана »