Povezane vesti
Tadić: U Engleskoj su me sve vreme tukli
Vesti online 02.05.2019
Srpski internacionalac je u intervjuu za Dejli Miror uporedio svoje igre u Engleskoj i Holandiji. Dušan Tadić se trudio da u najtvrđoj ligi na svetu napravi ime od sebe, ali mu nije uspelo. Povratkom u Holandiju iz Sautemptona, u starog velikana Ajaks… »
Rekorder Tadić o igranju u PL i Holandiji, zašto nije napravio više u Engleskoj?
Sportske.net 02.05.2019
Fantastično igra Dušan Tadić ove sezone u Ajaksu. Verovatno kupovina sezone jeste dovođenje Dušana Tadića od strane Ajaksa. Holanđani igraju fantastično, stigli su do polufinala Lige šampiona gde su u prvom meču u Londonu slavili protiv… »
Dušan Tadić: Otišao sam iz Premijer lige zato što su me tukli sve vreme
Hot sport 02.05.2019
Sezonu karijere u dresu Ajaksa igra srpski fudbaler. Odlične brojke ima Dušan Tadić koji je deo jedne od trenutno najjačih evropskih, fudbalskih mašinerija. – Otišao sam iz Premijer lige zato što su me tukli sve vreme. Ako ne igraš za neku od… »
Tadić: U Sautemptonu sam jedva imao dodir sa loptom
N1 Info 02.05.2019
Fudbalski klub Ajaks igra izvanredno ove sezone, a jedan od igrača koji se posebno istakao je Dušan Tadić. Mnoge je iznenadila fantastična igra reprezentativca Srbije jer u Sautemptonu nije imao takav učinak kao u holandskom klubu, a on je sad… »
Tadić: U Engleskoj mi nije prijalo što sam previše vremena bio bez lopte
Mozzart sport 02.05.2019
Srpski as objasnio zašto nije u Sautemptonu igrao kao u Ajaksu. Vratio se Dušan Tadić na Ostrvo. I to kao osvajač. U dresu Ajaksa tukao je Totenhem u prvom meču polufinala Lige šampiona (1:0) i još jednom naterao ljubitelje fudbala u Engleskoj da… »
Vesti dana »
Zbog sukoba navijača Zvezde i Partizana prekinut humanitarni koncert “Za naše Kosovo i Metohiju” u Nikšiću (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Demonstranti se skupili ispred Trampovom golf kluba, on samo projurio pored njih: Sve vreme skandirali "Migranti čine Ameriku velikom" (foto)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana