Povezane vesti
Jevtić:U Berlinu napravljen mali korak ka nastavku dijaloga
RTV 02.05.2019
BEOGRAD - Očekivanja od samita u Berlinu bila su različita, a moj je utisak da je on doprineo da se napravi mali korak ka onom što treba da se desi u budućnosti, a to je nastavak razgovora Beograda i Prištine, izjavio je danas Dalibor Jevtić… »
Jevtić: Ne možemo u trku, a da neko ima prednost nekoliko stotina metara
RTS 02.05.2019
Potpredsednik Srpske liste i ministar za povratak i zajednice u ostavci u kosovskoj vladi Dalibor Jevtić, istakao je da su očekivanja od Samita o Zapadnom Balkanu, koji je održan u Berlinu, bila različita, ali da je njegov utisak da je Samit doprineo da… »
Vesti dana »
Prvo oglašavanje vlasnika bara koji je izgoreo u Švajcarskoj: Odbio da da intervju, rekao samo da je bar redovno proveravala inspekcija
Dnevnik pre 2 satajoš 30 povezanih
Virtus slavio u italijanskom derbiju, Olimpija zabeležila treći vezani poraz u Evroligi
RTS pre 50 minutajoš 27 povezanih
(Foto) "Utrčao sam da nađem brata, video sam ljude kako gore od glave do pete!" Dan nakon jezivog požara u Švajcarskoj, roditelji u očaju iščekuju vesti o svojoj deci
Blic pre 15 minutajoš 59 povezanih
Crvena zvezda pregazila Efes za istoriju: Surova osveta crveno-belih, Nvora razbio bivši klub
Mondo pre 2 satajoš 90 povezanih
Snežni pokrivač stiže u veći deo Srbije: RHMZ najavljuje ledenu kišu i nagli pad temperature
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 22 povezane