Povezane vesti
Brži od atletika i mančestera! Juventus se pojačava srpskim reprezentativcem, a i slabi konkurenciju u Seriji a!
Sportal blic 02.05.2019
Nikola Milenković jedan je od najpouzdanijih igrača Fiorentine u tekućoj sezoni, a takođe je nezamenjiv član startne postave reprezentacije Srbije. Nije tajna da je defanzivac „ljubičastih“ jedan od najtraženijih odbrambenih igrača na fudbalskom tržištu… »
Paratići gledao Milenkovića
Mozzart sport 02.05.2019
Italijanski mediji pišu da je sportski direktor Juventusa bio na meču Fjorentine i Sasuola. Na duelu Fjorentine i Sasuola koji se igrao u ponedeljak bio je prisutan i jedan poseban gost. Kako pišu italijanski mediji, direktor Juventusa, Fabio Paratići… »
Vesti dana »

Vučić o situaciji u BiH: Moja molba svima – samo mirno, Dodik nije generator krize
Insajder pre 1 satjoš 26 povezanih

Rubio: Objavićemo da li će sankcije Rusiji stupiti na snagu ove nedelje
Kurir pre 1 satjoš 39 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 2 satajoš 36 povezanih

Vučić o situaciji u BiH: Moja molba svima – samo mirno, bez bilo kakve eskalacije, Dodik nije generator krize
RTS pre 57 minutajoš 178 povezanih

Nemanja Trifunović pred Hibernijan: Maštao sam kao dete da ću igrati evropske utakmice pred punim stadionom
Dnevnik pre 1 satjoš 29 povezanih