Повезане вести

Ферер: Играо сам у ери Велике четворке, био сам добар

Ферер: Играо сам у ери Велике четворке, био сам добар

Н1 Инфо 02.05.2019
Давид Ферер открио је да би волео последњи меч у каријери да одигра против Роџера Федерера. Шпанац ће завршити богату каријеру на предстојећем мастерсу у Мадриду. "Реч је о турниру из серије 1.000, учествоваће најбољи тенисери… »
Шпански тенисер се повлачи: Дугујем много Новаку, не бих био то што јесам без њега!

Шпански тенисер се повлачи: Дугујем много Новаку, не бих био то што јесам без њега!

Хот спорт 02.05.2019
Један од најбољих шпанских тенисера најавио је одлазак у пензију. Давид Ферер је најавио да игра своју последњу сезону у каријери, а том приликом поменуо је и нашег најбољег тенисера. -Срећан сам са учињеним у каријери. Играо… »
"Да није Новака, Рафе и Роџера, можда не бих био овде": Огласио се најбољи који никад није освојио гренд слем: Одлазим у…

"Да није Новака, Рафе и Роџера, можда не бих био овде": Огласио се најбољи који никад није освојио гренд слем: Одлазим у…

Спортал блиц 02.05.2019
Често се помиње као најбољи тенисер који никад није освојио гренд слем... Давид Ферер ће тако и морати да заврши каријеру, јер је најавио повлачење након турнира у Мадриду. Тим поводом осврнуо се на богату каријеру која не би… »

Вести дана »