Povezane vesti
Mladić čistio lignju, pa našao nešto neverovatno: Znao sam da je u njoj nešto sakriveno, ali ovo me je zapanjilo! (foto)
Kurir 03.05.2019
Adam Tod (28) iz Belfasta kupio je lignje na pijaci, a već tad je primetio koliko je jedna od njih velika. Ipak, pravo iznenađenje je usledilo tek kad je kod kuće krenuo da je čisti. Man making calamari for lunch gets shock of a lifetime when he cuts it… »
Čistio je lignje, a kada je video šta se nalazi u jednoj od njih ostao je bez reči: "Očekivao sam nešto, ali to nikako!"
Blic 02.05.2019
Spremanje hrane ponekada može da bude veoma čudno iskustvo, pogotovo kada se radi o spremanju morskih specijaliteta. Adam Tod (28) iz Belfasta, prošle subote je kupio lignje na pijaci nedaleko od svog doma. Kako je rekao, iako mu se zbog veličine lignje… »
Vesti dana »
Denver se vratio sa ivice ambisa i pobedio - Jokić opet imao tripl-dabl VIDEO
B92 pre 4 minutajoš 25 povezanih
BLOG UŽIVO Tramp dao rok Iranu, iz te zemlje kažu - SAD "ponižen" u Zapadnoj Aziji
Insajder pre 9 minutajoš 14 povezanih
Nakon 25 stepeni stiže drastična promena vremena: Oglasio se RHMZ, mraz će okovati Srbiju, a evo gde će pasti sneg na Uskrs
Dnevnik pre 49 minutajoš 13 povezanih
VIDEO: Artemis II uspešno prošao drugom stranom Meseca - astronauti se vraćaju kući
Radio 021 pre 49 minutajoš 10 povezanih
Danas ističe Trampov ultimatum: Ovo su detalji predloženog mirovnog plana za Bliski istok
Nedeljnik pre 4 minutajoš 8 povezanih