Povezane vesti
Krivokapić pred Radnički: Stručni štab i ja smo sami sa igračima, prepušteni smo sami sebi
Radio 021 03.05.2019
Fudbaleri Vojvodine gostuju niškom Radničkom u nedelju, 5. maja, u petom kolu plej-ofa Superlige Srbije. Vojvodina nema nijedan osvojen bod od početka plej-ofa, ali zato ima teške poraze, a poslednji u nizu je onaj od Crvene zvezde, kada je na… »
Igrači i stručni štab Voše prepušteni sami sebi
Mondo 03.05.2019
"Tek ponekad naiđe neko od mojih bivših saigrača da nam pruži podršku", kaže trener Radovan Krivokapić uoči gostovanja u Nišu. Foto: MN Press Vojvodina je u sve četiri utakmice plej-ofa doživela poraze, a u nedelju joj predstoji teško gostovanje, u Nišu… »
Lalatović o meču sa Čukom: Nemoguće je bilo pobediti ih
Mondo 03.05.2019
"Pogotovo posle svega što se dešavalo u poslednjih pola sata", vratio se trener Radničkog na utakmicu prethodnog kola. Foto: MN Press U najavi utakmice sa Vojvodinom (nedelja 18 časova u Nišu), Nenad Lalatović je rekao da očekuje kvalitetnu fudbalsku… »
Krivokapić o stanju u Voši: Sami smo sa igračima, govorim im da igraju za sebe, da se ne brukamo
Mozzart sport 03.05.2019
U Nišu opet sa mladima. Četiri poraza uz gol razliku 1:14. Nije to Vojvodina na kakvu su navikli navijači u Novom Sadu. Ali najmanje su tu krivi igrači i stručni štab na čelu sa Radovanom Krivokapićem. Iz reči šefa struke kluba sa Karađorđa čini se da su… »
Nenad lalatović: Radnički nikada nije bio vicešampion, a ima veliku istoriju
Hot sport 03.05.2019
Radnički će u nedelju dočekati Vojvodinu u sklopu 35. kola plej-of faze Superlige. Izabranici Nenada Lalatovića su obezbedili drugo mesto u prvenstvu, a u naredne tri utakmice boriće se i za titulu. – Ja bih još jednom iskoristio priliku da čestitam… »
Nenad Lalatović pred meč sa Vojvodinom: Radničkom nikakva pomoć sa strane nikada nije bila potrebna!
Sportal blic 03.05.2019
Trener Radničkog iz Niša Nenad Lalatović pred meč petog kola plej-ofa Superlige sa Vojvodinom rekao je da očekuje kvalitetnu utakmicu protiv rivala kojeg veoma ceni. "Jako mi je žao što našu publiku nismo obradovali pobedom na prošlom meču u Nišu protiv… »
Radovan krivokapić: I u Niš idemo sa mladim snagama, borićemo se!
Hot sport 03.05.2019
U petom kolu plej-ofa Superlige Srbije, fudbaleri Vojvodine u nedelju gostuju ekipi Radničkog u Nišu. Posle teškog i ubedljivog poraza od Crvene zvezde, kome su prethodila još tri poraza od početka plej-ofa, atmosfera u redovima crveno-belih svakako nije… »
Vesti dana »
Međunarodna agencija za energiju: Najveća energetska kriza u istoriji zbog sukoba SAD i Irana
Insajder pre 20 minutajoš 41 povezana
Vlada pustila 30.000 tona dizela iz rezervi, zabrana izvoza do kraja juna
Biznis.rs pre 41 minutajoš 27 povezanih
Vremenska prognoza za petak, 1. maj: Vedro i hladno uz prizemni mraz
Serbian News Media pre 1 satjoš 32 povezane