Povezane vesti
Krivokapić pred Radnički: Stručni štab i ja smo sami sa igračima, prepušteni smo sami sebi
Radio 021 03.05.2019
Fudbaleri Vojvodine gostuju niškom Radničkom u nedelju, 5. maja, u petom kolu plej-ofa Superlige Srbije. Vojvodina nema nijedan osvojen bod od početka plej-ofa, ali zato ima teške poraze, a poslednji u nizu je onaj od Crvene zvezde, kada je na… »
Lalatović o meču sa Čukom: Nemoguće je bilo pobediti ih
Mondo 03.05.2019
"Pogotovo posle svega što se dešavalo u poslednjih pola sata", vratio se trener Radničkog na utakmicu prethodnog kola. Foto: MN Press U najavi utakmice sa Vojvodinom (nedelja 18 časova u Nišu), Nenad Lalatović je rekao da očekuje kvalitetnu… »
Igrači i stručni štab Voše prepušteni sami sebi
Mondo 03.05.2019
"Tek ponekad naiđe neko od mojih bivših saigrača da nam pruži podršku", kaže trener Radovan Krivokapić uoči gostovanja u Nišu. Foto: MN Press Vojvodina je u sve četiri utakmice plej-ofa doživela poraze, a u nedelju joj predstoji teško… »
Nenad lalatović: Radnički nikada nije bio vicešampion, a ima veliku istoriju
Hot sport 03.05.2019
Radnički će u nedelju dočekati Vojvodinu u sklopu 35. kola plej-of faze Superlige. Izabranici Nenada Lalatovića su obezbedili drugo mesto u prvenstvu, a u naredne tri utakmice boriće se i za titulu. – Ja bih još jednom iskoristio priliku da… »
Krivokapić o stanju u Voši: Sami smo sa igračima, govorim im da igraju za sebe, da se ne brukamo
Mozzart sport 03.05.2019
U Nišu opet sa mladima. Četiri poraza uz gol razliku 1:14. Nije to Vojvodina na kakvu su navikli navijači u Novom Sadu. Ali najmanje su tu krivi igrači i stručni štab na čelu sa Radovanom Krivokapićem. Iz reči šefa struke kluba sa Karađorđa… »
Nenad Lalatović pred meč sa Vojvodinom: Radničkom nikakva pomoć sa strane nikada nije bila potrebna!
Sportal blic 03.05.2019
Trener Radničkog iz Niša Nenad Lalatović pred meč petog kola plej-ofa Superlige sa Vojvodinom rekao je da očekuje kvalitetnu utakmicu protiv rivala kojeg veoma ceni. "Jako mi je žao što našu publiku nismo obradovali pobedom na prošlom meču u… »
Radovan krivokapić: I u Niš idemo sa mladim snagama, borićemo se!
Hot sport 03.05.2019
U petom kolu plej-ofa Superlige Srbije, fudbaleri Vojvodine u nedelju gostuju ekipi Radničkog u Nišu. Posle teškog i ubedljivog poraza od Crvene zvezde, kome su prethodila još tri poraza od početka plej-ofa, atmosfera u redovima crveno-belih svakako… »
Vesti dana »
Vlada Srbije u subotu odlučuje o proglašenju dana žalosti zbog tragedije na Cetinju
In medija pre 5 satijoš 33 povezane
Prosvetari reagovali na Vučevićeve pretnje: Ne plašimo se, nećemo popustiti pred pritiscima
N1 Info pre 58 minutajoš 28 povezanih
Koji su zakoni i propisi prekršeni objavljivanjem pasoša mladića u medijima
Vreme pre 1 satjoš 18 povezanih
Negativan rekord: Đokoviću se nikada nije dogodio kiks kao u Brizbejnu
Danas pre 3 satajoš 30 povezanih