Повезане вести
Да сам варао, јесам! Саша Ковачевић признао оно што многи мушкарци не би, сви се питају како ће реаговати његова девојка!…
Курир 03.05.2019
Саша Ковачевић је сада срећно заљубљен, а признао је да је у младости имао својих "грехова". Када је био млађи, певач је варао девојке, а сматра да је то била само фаза у његовом животу. "Једна преварена жена може свашта да… »
БЕЗ ТРУНКЕ СТИДА! Саша Ковачевић признао да је преварио девојку: ДА САМ ВАРАО, ЈЕСАМ! (ВИДЕО)
Свет & Скандал 03.05.2019
Певач Саша Ковачевић важи за једног од најлепших и најзгоднијих на нашем естрадном небу, па није чудо што има доста девојака које би волеле да се нађу у његовом наручју. Ипак, певач је срећно заљубљен, што не крије, али… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 4 сатијош 1 повезана