Povezane vesti

NBA spektakl: Portland i Denver igrali 4 produžetka, Jokić tragičar u poslednjim trenucima (video)

NBA spektakl: Portland i Denver igrali 4 produžetka, Jokić tragičar u poslednjim trenucima (video)

Telegraf 04.05.2019
Srbin upisao tripl-dabl, ali je bio nevidljiv kada je bilo najpotrebnije * U polufinalu Istoka Milvoki je dobio Boston i poveo sa 2:1 u seriji. Spektakl, ali u pravom smislu te reči, priredili su košarkaši Portlanda i Denvera u trećoj utakmici… »
Jokić pokvario sajt NBA lige, trener Denvera mu se izvinjavao posle meča (foto) (video)

Jokić pokvario sajt NBA lige, trener Denvera mu se izvinjavao posle meča (foto) (video)

Telegraf 04.05.2019
Srbin igrao neverovatnih 65 minuta. Posle meča protiv Portlanda, koji su košarkaši Denvera izgubili posle četiri produžetka, trener tog tima Majkl Meloun uputio je izvinjenje Nikoli Jokiću. I to sve zbog broja minuta koje je Srbin proveo na parketu… »
Tviter ''gori'' zbog Jokićevih 65 minuta protiv Denvera: Najluđe ''meme'' na račun Srbina (foto)

Tviter ''gori'' zbog Jokićevih 65 minuta protiv Denvera: Najluđe ''meme'' na račun Srbina (foto)

Telegraf 04.05.2019
Uživajte... Osim o spektakularnom meču između Portlanda i Denvera, koji je rešen posle četiri produžetka, javnost najviše priča o Nikoli Jokiću i njegovoj minutaži. Srbin je igrao neverovatnih 65 minuta, doživeo da mu se trener izvinjava, a… »
Jokić posle 4 produžetka: Ne znam o čemu pojedini pričaju, možda sam bio malo debeljuškast po dolasku u NBA...

Jokić posle 4 produžetka: Ne znam o čemu pojedini pričaju, možda sam bio malo debeljuškast po dolasku u NBA...

Telegraf 04.05.2019
Igrač Denvera dodao i to da mu nije palo na pamet da izađe u produžecima. Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je neverovatnih 65 minuta u meču njegovog Denvera protiv Portlanda, ali je, uprkos tripl-dablu, pognute glave napustio parket. Portland… »
Pogledajte promašaj Jokića na 5.6 sekundi do kraja, zbog kog je Denver izgubio posle 4 produžetka (video)

Pogledajte promašaj Jokića na 5.6 sekundi do kraja, zbog kog je Denver izgubio posle 4 produžetka (video)

Telegraf 04.05.2019
Bleda partija Srbina u produžecima. Nikola Jokić je bio najzaslužniji za to što je Denver izborio prvi produžetak na gostovanju Portlandu, ali je u njemu, kao i preostala tri, bio nevidljiv. Podsetimo, ova dva tima su u trećoj utakmici polufinalne… »

Vesti dana »