Povezane vesti
Tragedija u Leskovcu: Mladić nešto progutao na ulici, srušio se i umro za manje od sat vremena
Telegraf 04.05.2019
Video sam da je progutao neku kesicu, napravio dva do tri koraka i srušio se kao sveća, pričaju očevici. Mladić M. Z. (24) iz okoline Leskovca preminuo je danas oko 12.30 sati u Službi urgentne medicine Opšte bolnice Leskovac, a uzrocima iznenadne smrti… »
Mladić preminuo na ulici, sumnja se na drogu
IndeksOnline 04.05.2019
LESKOVAC – Dvadesetčetvorogodišnji mladić M. Z. iz okoline Leskovca preminuo je oko 12.30 u Službi urgentne medicine Opšte bolnice Leskovac, a uzroci njegove iznenadne smrti nisu jasni, javljaju beogradski mediji. Sumnja se da je mladić preminuo pošto… »
Mladić iz Leskovca dobio napad gušenja na ulici, umro za nepun sat u bolnici
Jugmedia 04.05.2019
Dvadesetčetvorogodišnji mladić M. Z. iz okoline Leskovca preminuo je pre nekoliko minuta u Službi urgentne medicine Opšte bolnice Leskovac, a o uzrocima iznenadne smrti se samo nagađa, potvrđeno je Jugmedii iz više izvora. „U urgentni centar doveden je… »
Vesti dana »
NIS podneo zahtev za novu posebnu licencu Ministarstva finansija SAD
Euronews pre 7 minutajoš 19 povezanih
Uhapšeni Veselin Barović je tast našem pevaču Poznati biznismen mu glumio u spotu: "Svi su me pitali kako sam uspeo da ga nagovorim"
Blic pre 43 minutajoš 20 povezanih
Institut za transfuziju krvi: Apelujemo na građane da daju krv tokom praznika
NIN pre 13 minutajoš 15 povezanih
Bogdan Bogdanović se javio zbog Topića, kapiten reprezentacije Srbije oduševljen našim herojem!
Telegraf pre 37 minutajoš 34 povezane
Temperatura pada za 15 stepeni, očekuje se i sneg: Evo kada stiže zahlađenje
Telegraf pre 2 satajoš 18 povezanih