Povezane vesti
Vučić o krivcima za propast rešenja za Kosovo, a ne precizira šta je tačno nudio
N1 Info 05.05.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će Kosovo u budućnosti dobiti nezavisnost i suverenost na celoj teritoriji, ali ne zato što će on da ga prizna, već zato što nije prošlo rešenje koje je on nudio. On, međutim, nije precizirao šta je tačno… »
Vučić: Za plan o Kosovu ne znaju, ali ipak traže moju glavu
Večernje novosti 05.05.2019
Predsednik Vučić o licemerju dela opozicije i pritiscima stranih obaveštajnih službi. KAKO drugačije nazvati nego apsolutnim licemerjem da oni koji su me napadali zbog plana za Kosovo i Metohiju i odbacivali ga, sada tvrde da za njega nisu ni znali. Pa… »
Vučić: Kosovo će u budućnosti dobiti nezavisnost na celoj svojoj teritoriji
Moj Novi Sad 05.05.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će Kosovo u budućnosti dobiti nezavisnost i suverenost na celoj teritoriji, ali ne zato što će on da ga prizna, već zato što nije prošlo rešenje koje je on nudio. On, međutim, nije precizirao šta je tačno… »
Vučić uživo najavio novu veliku investiciju: Jedna moćna kompanija izabrala je baš Srbiju! Za 10 dana otvaramo i Grdelicu…
Kurir 05.05.2019
BEOGRAD - Za 10 dana otvaramo Grdeličku klisuru i kompletan južni krak Koridora... Mnogo sam i srećan i ponosan, mnogo se radujem... - rekao je predsednik države Aleksandar Vučić u televizijskom uključenju uživo iz Predsedništva na Andrićevom vencu… »
Vučić: Kosovo će dobiti nezavisnost na celoj teritoriji, ali ne mojom krivicom
N1 Info 05.05.2019
Vučić: Kosovo će u budućnosti dobiti pun suverenitet, ali ne zbog mog priznanja
Slobodna Evropa 05.05.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će Kosovo u budućnosti dobiti nezavisnost i suverenost na celoj teritoriji, ali ne zato što će on da ga prizna već zato što nije prošlo rešenje koje je on nudi, ali ne preciziravši šta je tačno nudio ni… »
Vučić o rešenju koje je nudio za Kosovo: Što ste ga onda napadali od prvog momenta? Pa glavu ste mi otkinuli, a niste ni čuli…
Kurir 05.05.2019
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da je apsolutno licemerje to što sada oni koji su ga napadali zbog njegovog plana za Kosovo i Metohiju i odbacivali taj plan sada tvrde da nisu ni znali za taj plan. View this post on Instagram… »
Vučić: Kosovo će u budućnosti dobiti pun suverenitet
Danas 05.05.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će Kosovo u budućnosti dobiti nezavisnost i suverenost na celoj teritoriji, ali ne zato što će on da ga prizna već zato što nije prošlo rešenje koje je on nudi, ali ne preciziravši šta je tačno nudio ni… »
Vesti dana »

Protest i incidenti ispred prostorija SNS: Pristalice naprednjaka gađale jajima i flašama okupljene građane, čuo se jak topovski udar
Danas pre 45 minutajoš 1 povezana

Teška nesreća kod Šibenika: Jedna osoba poginula kada je kamion prešao u suprotnu traku i udario u automobil
Blic pre 40 minutajoš 1 povezana

Čekajući američki ultimatum: Stiv Vitkof ide u Moskvu, moguć susret i sa Putinom
Kurir pre 15 minutajoš 2 povezane

Vučić zahvalio italijanskoj premijerki na podršci evropskom putu Srbije i održavanju EXPO
Danas pre 3 satajoš 1 povezana