Povezane vesti

Pavlović: Nisam optimista da će svi zahtevi biti ispunjeni

Pavlović: Nisam optimista da će svi zahtevi biti ispunjeni

N1 Info 05.05.2019
Vlasnica novosadskog Kanala 9 Maja Pavlović, koja 21. dan štrajkuje glađu, izjavila je za N1 da nije optimista da će biti ispunjena sva četiri njena zahteva kako bi prekinula štrajk. Izvor: N1 Ona je danas ponovo razgovarala sa Oliverom Zekić iz… »
Macura: Ženska parlamentarna mreža i NVO da stanu uz Maju Pavlović

Macura: Ženska parlamentarna mreža i NVO da stanu uz Maju Pavlović

Novi magazin 05.05.2019
Kopredsednica Stranke moderne Srbije (SMS) i republička poslanica Tatjana Macura uputila je danas javni poziv svim organizacijama koje se bave pravima žena, uključujući i Žensku parlamentarnu mrežu Srbije, da se zajednički oglase i stanu uz… »
Potvrđeno mi je da će deo mojih zahteva biti ispunjen

Potvrđeno mi je da će deo mojih zahteva biti ispunjen

Politika 05.05.2019
Vlasnica novosadskog Kanala 9 Maja Pavlović, koja 20 dana štrajkuje glađu, izjavila je da je dobila pisanu potvrdu da će u najkraćem mogućem roku signal te televizije biti vraćen na IPTV mrežu Telekoma Srbije, a račun televizije odblokiran i… »
Pavlović: Dva od četiri zahteva ispunjena, ne odustajem dok se ne ispune svi

Pavlović: Dva od četiri zahteva ispunjena, ne odustajem dok se ne ispune svi

N1 Info 05.05.2019
Vlasnica novosadskog Kanala 9 Maja Pavlović, koja 21 dan štrajkuje glađu, kazala je za N1 da se sada "oseća odlično", posle razgovora u REM-u i obećanja koja su joj data u vezi sa ispunjavanjem četiri uslova zbog kojih je počela štrajk. Izvor: N1… »
Pavlovićeva nezadovoljna ponudom, traži novi razgovor sa Oliverom Zekić

Pavlovićeva nezadovoljna ponudom, traži novi razgovor sa Oliverom Zekić

RTS 05.05.2019
Organizacija proizvođača fonograma Srbije sutra će odblokirati račun Kanala 9, ali će u roku od 30 dana tražiti da se reši plaćanje naknade kroz sporazum. Vlasnica novosadskog Kanala 9 Maja Pavlović kaže da to nije ono što traži i što joj je… »
Olivera Žekić obišla Maju Pavlović

Olivera Žekić obišla Maju Pavlović

Danas 05.05.2019
Članica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Olivera Zekić danas je posetila vlasnicu Kanala 9 Maju Pavlović koja štrajkuje glađu. Vlasnica Kanala 9 Maja Pavlović nastavila je jutros, 20. dan, štrajk glađu ispred REM-a, nakon što… »
Maja Pavlović nastavlja štrajk glađu do ponedeljka

Maja Pavlović nastavlja štrajk glađu do ponedeljka

Danas 04.05.2019
Vlasnica novosadske televizije Kanal 9 Maja Pavlović izjavila je posle večerašnjeg sastanka sa članicom Saveta REM-a Oliverom Zekić da neće prekinuti štrajk glađu do ponedeljka. Ona je navela da je dogovoreno da budu ispunjena dva od četiri njena… »

Vesti dana »