Povezane vesti
Vučić o protestu ispred Predsedništva: Ne smeta mi, prošao sam i mahnuo im
N1 Info 05.05.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da otvaranje Slobodne zone dela opozicije kod zgrade predsedništva nije nešto naročito bitno i da nema problem sa tim protestom. Izvor: Tanjug 05.05.2019. 04.05.2019. "Nemam problem sa tim, prođem mahnem… »
Vučić: Ne smeta mi protest ispred predsedništva, prošao sam i mahnuo im
Danas 05.05.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da otvaranje Slobodne zone dela opozicije kod zgrade predsedništva nije nešto naročito bitno i da nema problem sa tim protestom. „Nemam problem sa tim, prođem mahnem ljudima – dobar dan, doviđenja… »
"Mahali su mi, mahao i ja njima, pitao da li žele nešto da pojedu": Vučić opisao susret sa učesnicima protesta u…
Telegraf 05.05.2019
Što se tiče najave da će organizovati u šatoru koji su postavili konferencije za štampu, Vučić je rekao da su to njihove stranke radile i ranije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dolazeći jutros na posao, na ulazu u zgradu Predsedništva… »
Vesti dana »
Uživo: Trump položio zakletvu i postao 47. predsednik SAD
Bloomberg Adria pre 12 minutajoš 94 povezane
Advokatska komora Srbije: Obustava rada tri dana, rešenje Višeg suda potpuno nezakonito
Insajder pre 59 minutajoš 51 povezana
Trampov povratak na scenu! Obećao velike stvari: Svaka Bajdenova glupa odluka biće ukinuta za nekoliko sati, sprečiću treći svetski rat (foto/video)
Blic pre 47 minutajoš 62 povezane
Vučić: Srbija zemlja koja se najbrže modernizuje i koja najbrže raste u Evropi, leteći automobili 2027.
RTK pre 17 minutajoš 59 povezanih