Povezane vesti
Vučić o protestu ispred Predsedništva: Ne smeta mi, prošao sam i mahnuo im
N1 Info 05.05.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da otvaranje Slobodne zone dela opozicije kod zgrade predsedništva nije nešto naročito bitno i da nema problem sa tim protestom. Izvor: Tanjug 05.05.2019. 04.05.2019. "Nemam problem sa tim, prođem mahnem… »
Vučić: Ne smeta mi protest ispred predsedništva, prošao sam i mahnuo im
Danas 05.05.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da otvaranje Slobodne zone dela opozicije kod zgrade predsedništva nije nešto naročito bitno i da nema problem sa tim protestom. „Nemam problem sa tim, prođem mahnem ljudima – dobar dan, doviđenja, sve… »
"Mahali su mi, mahao i ja njima, pitao da li žele nešto da pojedu": Vučić opisao susret sa učesnicima protesta u "Slobodnoj…
Telegraf 05.05.2019
Što se tiče najave da će organizovati u šatoru koji su postavili konferencije za štampu, Vučić je rekao da su to njihove stranke radile i ranije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dolazeći jutros na posao, na ulazu u zgradu Predsedništva Srbije prošao… »
Vesti dana »

Đilas: Hapšenja zbog korupcije u izgradnji brze pruge nisu igrokaz, već posledica rada tužilaca
Radio 021 pre 4 satijoš 79 povezanih

Maloletna deca u bolnici zbog trovanja na seoskoj slavi: Katastrofa kod Vranja, 20 osoba ima simptome
Mondo pre 5 satijoš 28 povezanih

Partizan se oglasio zbog Zvezdine pesme sa razglasa: „Podnećemo tužbu protiv odgovornog“
Nova pre 32 minutajoš 31 povezana

Poznato kada se očekuje odluka o Novakovoj selidbi turnira iz Beograda
Nova pre 2 satajoš 11 povezanih

Hitno upozorenje RHMZ-a za Beograd: Jaki pljuskovi sa grmljavinom, gradom i vetrom
RTS pre 12 minutajoš 53 povezane