Повезане вести

Милош Вељковић сија од среће: Одлучили смо шампиона

Милош Вељковић сија од среће: Одлучили смо шампиона

Вечерње новости 05.05.2019
Уживао сам у мечу и показали смо као тим да имамо карактер да се вратимо после 0:2, преко пута смо имали јаку Борусију, која је феноменална екипа - рекао је српски фудбалер. МАЛО је недостајало да "запне ногу" Бајерну у… »
Милош Вељковић: Можда смо решили Бундеслигу!

Милош Вељковић: Можда смо решили Бундеслигу!

Хот спорт 05.05.2019
Српски репрезентативац и штопер Вердера Милош Вељковић још једном је показао због чега је “зид” екипе из Бремена. У мечу 32. кола Бундеслиге, Вердер је после 0:2, успео да се пробуди и дође до ремија (2:2) у мечу са Борусијом из… »
Вељковић уживао: Можда смо решили Бундеслигу!

Вељковић уживао: Можда смо решили Бундеслигу!

Мондо 05.05.2019
"Имали смо преко пута јаку Борусију, али смо показали као тим да имамо карактер да се вратимо после 0:2", изјавио играч Вердера, који је покварио планове тиму из Дортмунда. Вердер је направио велики преокрет на мечу 32. кола… »
Српски зид из Бремена: Вердер искројио изглед Бундеслиге! Вељковић: Донео сам бајерну титулу!

Српски зид из Бремена: Вердер искројио изглед Бундеслиге! Вељковић: Донео сам бајерну титулу!

Спортал блиц 05.05.2019
Српски репрезентативац и штопер Вердера Милош Вељковић још једном је показао због чега је "зид" екипе из Бремена! У мечу 32. кола Бундеслиге, Вердер је после 0:2, успео да се пробуди и дође до ремија (2:2) у мечу са Борусијом из… »

Вести дана »