Povezane vesti
Novi Sad će dobiti gradsku bolnicu
NoviSad.com 05.05.2019
Novi Sad - Nedavno usvojenim novim Zakonom o zdravstvenoj zaštiti Pokrajina je dobila nove nadležnosti i time će praktično u potpunosti kontrolisati ceo zdravstveni sistem na teritoriji Vojvodine, osim apoteka koje ostaju u nadležnosti lokalnih… »
Pokrajinski sekretar za zdravstvo najavio osnivanje gradske bolnice u Novom Sadu
Moj Novi Sad 05.05.2019
Nedavno usvojenim novim Zakonom o zdravstvenoj zaštiti Pokrajina je dobila nove nadležnosti i time će praktično u potpunosti kontrolisati ceo zdravstveni sistem na teritoriji Vojvodine, osim apoteka koje ostaju u nadležnosti lokalnih samouprava. Nakon… »
Vesti dana »
Saobraćajka u centu Beograda, auto pokosio dva motora: Povređeni leže na trotoaru, stigla i policija (foto)
Kurir pre 4 minutajoš 115 povezanih
Pretežno sunčano i toplo vreme u Srbiji uz žuti meteoalarm i najavu tropskih dana
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 27 povezanih
Požega, Čačak, Lučani i Gornji Milanovac bez vode zbog kvara - pukla glavna cev na regionalnom vodosistemu "Rzav"
N1 Info pre 48 minutajoš 21 povezana
EKSKLUZIVNO: N1 došao u posed snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
N1 Info pre 9 minutajoš 9 povezanih
Vučić i Si Đinping u Pekingu: Jačanje strateškog partnerstva i najava novih sporazuma
Insajder pre 33 minutajoš 18 povezanih