Povezane vesti
Đukanović za Glas Amerike: Evropa mora da povuče Balkan naprijed
Glas Amerike 05.05.2019
Evropska unija može i mora ponovo da povuče Zapadni Balkan naprijed, jer druge zemlje neće čekati skrštenih ruku, kaže u intervjuu za Glas Amerike predsjednik Crne Gore Milo Đukanović. Đukanović ne strahuje od novog nasilja na Balkanu, ali… »
Đukanović za VOA- EU mora da povuče Zapadni Balkan napred jer drugi ne sede skrštenih ruku
Novi magazin 05.05.2019
Evropska unija može i mora ponovo da povuče Zapadni Balkan napred, jer druge zemlje neće čekati skrštenih ruku, rekao je u intervjuu za Glas Amerike predsednik Crne Gore Milo Đukanović. "Sada smo u fazi u kojoj je, čini mi se, zahvaljujući raznim… »
Đukanović: EU mora da povuče Zapadni Balkan napred, jer drugi neće čekati skrštenih ruku
Kurir 05.05.2019
Evropska unija može i mora ponovo da povuče Zapadni Balkan napred, jer druge zemlje neće čekati skrštenih ruku, rekao je u intervjuu za Glas Amerike predsednik Crne Gore Milo Đukanović. "Sada smo u fazi u kojoj je, čini mi se, zahvaljujući raznim… »
Đukanović: Neki kritični tonovi iz Beograda prema Crnoj Gori
Vesti online 05.05.2019
Crnogorski predsednik Milo Ðukanović izjavio je da Srbija i Crna Gora trenutno u odnosima prolaze kroz etapu u kojoj su se pojavili neki kritični tonovi iz jednog dela političke i medijske javnosti Beograda prema Crnoj Gori. - Ja to povezujem sa ovom… »
Milo Đukanović: Neki kritični tonovi iz Beograda
Mondo 05.05.2019
Crnogorski predsednik Milo Đukanović izjavio je da Srbija i Crna Gora trenutno u odnosima prolaze kroz etapu u kojoj su se pojavili neki kritični tonovi iz jednog dela političke i medijske javnosti Beograda prema Crnoj Gori. Foto: MONDO/Gordana… »
Đukanović: EU može i mora da povuče Zapadni Balkan napred
RTS 05.05.2019
Evropska unija može i mora ponovo da povuče Zapadni Balkan napred, jer druge zemlje neće čekati skrštenih ruku, kaže u intervjuu za "Glas Amerike" predsednik Crne Gore Milo Đukanović. Srbija i Crna Gora trenutno u odnosima prolaze kroz etapu u… »
Vesti dana »
Održan zajednički protest studenata, poljoprivrednika, glumaca i građana
RTV pre 11 minutajoš 45 povezanih
„Mi držimo sistem na nogama, a on nas na kolenima“: Na skupu u Nišu i zdravstveni radnici, podržali studente
N1 Info pre 1 satjoš 8 povezanih
Četiri osobe poginule u padu helikoptera u jugozapadnoj Turskoj: Letelica udarila u sprat bolnice tokom uzletanja
NIN pre 6 satijoš 16 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 10 satijoš 1 povezana
Jp "Putevi Srbije" izdalo saopštenje: Očekuje se povećan intenzitet saobraćaja, a ovo je razlog
Telegraf pre 1 satjoš 19 povezanih