Povezane vesti

Majka me prebila i terala da abortiram: Aleksandra iznela strašne detalje, pomenula Čabarkapu, a Ljuba izgorela od besa…

Majka me prebila i terala da abortiram: Aleksandra iznela strašne detalje, pomenula Čabarkapu, a Ljuba izgorela od besa…

Kurir 05.05.2019
Aleksandra Subotić priznala je u rijaltiju da ju je majka Ljuba Pantović tukla kada je čula da joj se Čabarkapa udvara. Ona je mislila da je Čabarkapa Ljubin prijatelj, a onda otkrila da je od njega počela da dobija poruke. "Ljuba je optužila… »
Aleksandra otkrila užasni istinu o ljubi i čabarkapi: Šamarala me i terala da abortus (video)

Aleksandra otkrila užasni istinu o ljubi i čabarkapi: Šamarala me i terala da abortus (video)

Večernje novosti 05.05.2019
Aleksandra je priznala kako se upoznala sa ocem njenog deteta Aleksandrom Čabarkapom, ali i to da je oduvek mislila da joj je on bio Ljubin drug. Emisija ''Gledanje uspomena'' uveliko traje, a video-snimak koji je pušten na malim ekranima u Beloj kući… »
"Ljuba me je terala na abortus": Aleksandra iznela stravične detalje iz prošlosti, njena majka izgubila kontrolu

"Ljuba me je terala na abortus": Aleksandra iznela stravične detalje iz prošlosti, njena majka izgubila kontrolu

Blic 05.05.2019
Danas je u rijalitiju "Zadruga" došlo do žučne rasprave između majke i ćerke, Aleksandre Subotić i Ljube Pantović. Aleksandra je u "Zadruzi" priznala kako se upoznala sa ocem njenog deteta Aleksandrom Čabarkapom, ali i to da je oduvek mislila da… »

Vesti dana »