Повезане вести
Мајка ме пребила и терала да абортирам: Александра изнела страшне детаље, поменула Чабаркапу, а Љуба изгорела од беса…
Курир 05.05.2019
Александра Суботић признала је у ријалтију да ју је мајка Љуба Пантовић тукла када је чула да јој се Чабаркапа удвара. Она је мислила да је Чабаркапа Љубин пријатељ, а онда открила да је од њега почела да добија поруке… »
Александра открила ужасни истину о љуби и чабаркапи: Шамарала ме и терала да абортус (видео)
Вечерње новости 05.05.2019
Александра је признала како се упознала са оцем њеног детета Александром Чабаркапом, али и то да је одувек мислила да јој је он био Љубин друг. Емисија ''Гледање успомена'' увелико траје, а видео-снимак који је пуштен на малим… »
"Љуба ме је терала на абортус": Александра изнела стравичне детаље из прошлости, њена мајка изгубила контролу
Блиц 05.05.2019
Данас је у ријалитију "Задруга" дошло до жучне расправе између мајке и ћерке, Александре Суботић и Љубе Пантовић. Александра је у "Задрузи" признала како се упознала са оцем њеног детета Александром Чабаркапом, али и то да је… »
Вести дана »

МУП: Ухапшен осумњичени за бацања бомбе у угоститељски локал у Зрењанину
Нови магазин пре 54 минутајош 31 повезана

Ватрогасци затекли усијану плинску боцу и одмах реаговали Спречена још већа трагедија у Раковици
Ало пре 23 минутајош 39 повезаних

Родитељи ученика Пете београдске гимназије траже састанак с министром просвете
Недељник пре 3 сатајош 33 повезане

Студенти из Србије у трци за престижну награду Сахаров: Европа их види
Луфтика пре 1 сатјош 14 повезаних

Спремите кишобране, пљуштаће! Сутра стиже промена времена, температуре до 17 степени!
Ало пре 4 сатијош 33 повезане