Повезане вести

Косановић: Смета ми како се утакмица завршила

Косановић: Смета ми како се утакмица завршила

Моззарт спорт 05.05.2019
Тренер Напретка тврди да ни публика неће да гледа српски фудбал. Горак укус у устима остао је тренеру Напретка Милораду Косановићу после пораза од Партизана у Хумској (2:1). Црно-бели су до победе дошли у 93. минуту сумњивим… »
Саво Милошевић: Мислим да је био гол, нисмо смели да стрепимо до последњег минута…

Саво Милошевић: Мислим да је био гол, нисмо смели да стрепимо до последњег минута…

Хот спорт 05.05.2019
Тренер Партизана био је много задовољнији исходом утакмице 35. кола Суперлиге Србије у којој је Партизан голом у 93. минуту савладао Напредак из Крушевца. Још ће се дуго причати о голу Александра Шћекића у трећем минуту… »
Милорад Косановић: Да није било свемогућих у плавом, можда би било другачије... Судији све замерам!

Милорад Косановић: Да није било свемогућих у плавом, можда би било другачије... Судији све замерам!

Вести онлине 05.05.2019
Очекивано незадовољство Милорада Косановића после пораза у Хумској. Његови фудбалери играли су одличном током првог полувремена, дали гол и погодили стативу, да би у наставку Данило Пантић поравнао резултат, а потпуни преокрет… »
Видео: Да ли је Шћекићева лопта прешла линију?

Видео: Да ли је Шћекићева лопта прешла линију?

Мондо 05.05.2019
Спорна ситуација у Хумској у надокнади времена, Александар Шћекић је шутирао, одбранио је Никола Петровић, али је судија Бојан Николић проценио да је лопта већ прешла гол-линију. Славље Партизана у Хумској - у 93. минуту… »
Косановић: Да није било свемогућих у плавом, можда би било другачије... Судији све замерам! Од првог минута терао је само на…

Косановић: Да није било свемогућих у плавом, можда би било другачије... Судији све замерам! Од првог минута терао је само на…

Спортски журнал 05.05.2019
Партизан је голом Шћекића у 93. минуту победио Напредак (2:1) у Хумској. Тренер Напретка Милорад Косановић био је огорчен по завршетку сусрета с Партизаном. Очекивано! - Добра утакмица, с обзиром на моменат – кад немамо мотив… »
Косан у свом стилу: "Можда је наређење..."

Косан у свом стилу: "Можда је наређење..."

Спортске.нет 05.05.2019
Стратег крушевачког Напретка Милорад Косановић рекао је да му је жао због начина на који је вечерашњи меч у Хумској завршен. Фудбалери Напретка доживели су други пораз од Партизана у четвртом мечу који су одиграли ове сезоне са… »
Косановић бесан након меча: Морају да се умешају неки људи који немају везе са моралом, по наређењу!

Косановић бесан након меча: Морају да се умешају неки људи који немају везе са моралом, по наређењу!

Хот спорт 05.05.2019
Милорад Косановић није био задовољан вођењем данашње утакмице у Хумској. Иако су Крушевљани повели, Партизан је победио голом у надокнади утакмице. Реч је о сумњивом поготку Александра Шћекића пошто се ни након успореног… »

Вести дана »