Повезане вести
Шћекић: Не знам да ли је прешла линију
Вечерње новости 06.05.2019
Везиста Партизана ни после снимка не може да тврди шта се десило у 93. минуту: У оваквим ситуацијама се показује неопходност присуства гол-технологије. ДА ли је лопта за победоносни гол Партизана против Напретка прешла линију… »
Шћекић: Пао ми је камен са срца
Моззарт спорт 06.05.2019
"Ово је мој првенац у Партизану и јако сам срећан због тога", поручио везиста црно-белих. Да ли је лопта прешла линију или не, није питање којим се оптерећује Александар Шћекић. Високи везиста Партизана је видео да је судија… »
Партизанов јунак: Пао ми је камен са срца!
Хот спорт 06.05.2019
У 35. колу Суперлиге Србије Партизан је савладао екипу Напретка резултатом 2:1 (0:1). Напредак је повео у Хумској голом Илића у 20. минуту, да би Партизан изједначио голом Данила Пантића у 63. минуту, а потом и Александра Шћекића… »
Шћекић: Пао ми је камен са срца
Мондо 06.05.2019
Фудбалер Партизана рекао да је много срећан због тога што је његовим првим голом у црно-белом дресу обезбеђена победа и највероватније Европа. Партизан је победио Напредак у Хумској 2:1 и после пораза Младости из Лучана на… »
Како је Саво видео спорни детаљ у Хумској?
Спортске.нет 06.05.2019
Тренер Партизана изнео је своје мишљење о ситуацији из 93. минута дуела са крушевачким Напретком. Фудбалери Партизана успели су да вежу два тријумфа у Супер лиги и да практично обезбеде пласман у европске квалификације што је и… »
Саво: Учинило ми се да је гол, али...
Мондо 06.05.2019
"Нећу коментарисати, ни кад је за противника, ни за нас", поручио је тренер Партизана после победе његове екипе над Напретком (2:1). Саво Милошевић - Милорад Косановић 1:1! Други пут у непуна два месеца откако је "упловио" у… »
Милошевић: Показали смо карактер, зато смо и награђени
Н1 Инфо 06.05.2019
Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић био је задовољан оним што су његови изабраници показали у утакмици против Напретка. Црно-бели су на свом терену славили са 2:1 и то пошто су гости повели у 20. минуту голом Андреја… »
"Публика ово не може више да поднесе": Косановићев горак укус након пораза у Хумској: Увек се мешају неки који немају везе са…
Спортал блиц 05.05.2019
Фудбалери Партизана су у надокнади времена преокренули против Напретка и славили са 2:1 уз и даље неразрешену ситуацију након поготка Шћекића. Пошто нема правог угла који би донео одлуку да ли је лопта прешла имагинарну линију… »
Милиметри воде ка Европи: Шћекић донео Партизану победу против Напретка
Вечерње новости 05.05.2019
Домаћин се пробудио тек у финишу полувремена, а до тада је већ могао да има два гола минуса, да је резервиста Рушевић био мало прецизнији. МУЧЕЊЕ свих 90 минута, бесомучно кружење око организоване одбране, а онда контроверза у… »
Гол или не? Шћекићев контроверзни погодак поделио Србију /видео/
Спортал блиц 05.05.2019
Фудбалери Партизана савладали су Напредак са 2:1 голом Александра Шћекића у 93. минуту који је прилично контроверзан. Везиста црно-белих је у последњим минутима утакмице шутирао главом након праве конфузије у казненом простору… »
Вести дана »
Реакције на изјаву Снежане Пауновић: Смена, осуде и кривична пријава
Наслови.аи пре 2 сатајош 71 повезана
Мацут и Мали разговарали о јавним финансијама, акцизама и мерама за заштиту стандарда грађана
НИН пре 5 сатијош 32 повезане
Хитна упозорења РХМЗ: Невреме захвата западну и југозападну Србију
Наслови.аи пре 13 минутајош 57 повезаних
Реакција селектора Аргентине на победнички гол обилази свет, док су се сви радовали, он није ни мрднуо
Телеграф пре 1 сатјош 161 повезана
Потписан меморандум о сарадњи на пројекту Ђердап 3 и најављена гасна интерконекција
Наслови.аи пре 3 сатајош 37 повезаних