Повезане вести

Ђорђевић са виртусом подигао први европски трофеј као клупски тренер: Изазвао сам историју

Ђорђевић са виртусом подигао први европски трофеј као клупски тренер: Изазвао сам историју

Вечерње новости 06.05.2019
Срећан сам, јер је овај пехар значајан и за клуб и за Болоњу. Сви ми морамо да идемо уздигнутог чела и са поносном главом на раменима – каже селектор “орлова”. ЈОШ док је у хали трајало славље Виртуса после победе у финалу ФИБА… »
"Сале нас је покренуо када је било најтеже"

"Сале нас је покренуо када је било најтеже"

Н1 Инфо 06.05.2019
Кошаркаш Виртуса из Болоње Кевин Пантер говорио је после освајања ФИБА Лиге шампиона о саиграчима и атмосфери у тиму, а посебно је истакао и начин рада селектора Србије Александра Ђорђевића на клупи болоњског клуба. Била је то… »
Саша Ђорђевић: Срећан сам због других људи не због себе!

Саша Ђорђевић: Срећан сам због других људи не због себе!

Хот спорт 06.05.2019
Виртус Болоња освајач је ФИБА Лиге шампиона, а Италијане је до трофеја са клупе предводио селектор Србије Александар Ђорђевић. Трофеј је у витринама италијанског клуба, пре тога освајали су га Шпанци и Грци. После финала ФИБА… »
Ðорђевић после титуле Лиге шампиона: Јединством до пехара

Ðорђевић после титуле Лиге шампиона: Јединством до пехара

Вести онлине 06.05.2019
Тренер кошаркаша болоњског Виртуса Александар Ðорђевић, након освајања ФИБА Лиге шампиона, изјавио је да је пресрећан највише због људи из клуба. Виртус је у финалу Фајнал-фора у белгијском Антверпену савладао Тенерифе 73:61… »
Ђорђевић: Срећан сам због других, не због себе

Ђорђевић: Срећан сам због других, не због себе

Н1 Инфо 06.05.2019
Виртус из Болоње је у Антверпену дошао до прве велике европске титуле после 18 година, када је тај италијански тим освојио Евролигу. Александар Ђорђевић је као тренер Виртуса дошао до прве европске титуле. Иако Виртусу не иде… »
Ђорђевић после титуле: Срећан сам због других, давно сам их ја освајао као играч

Ђорђевић после титуле: Срећан сам због других, давно сам их ја освајао као играч

Моззарт спорт 06.05.2019
Сале је одвео синоћ Виртус до титуле првака ФИБА Лиге шампиона. Ако је нешто добро ишло Александру Ђорђевићу као играчу онда је то било освајање титула. Освајао све што се могло освојити. Много титула са различитим тимовима, а… »
Ђорђевић са Виртусом до трофеја ФИБА Лиге шампиона

Ђорђевић са Виртусом до трофеја ФИБА Лиге шампиона

Вечерње новости 05.05.2019
Најзаслужнији за победу великана из Болоње био је Кевин Пунтер са 26 поена, а пратио га је Амат Мбаје са 16. Кошаркаши Виртуса из Болоње, које са клупе води Александар Ђорђевић, освојили су трофеј ФИБА Лиге шампиона победом над… »
"Ја то најбоље знам": Ђорђевић открио тајну успеха и насмејао све новинаре /видео/

"Ја то најбоље знам": Ђорђевић открио тајну успеха и насмејао све новинаре /видео/

Спортал блиц 05.05.2019
Тренер Витуса Александар Ђорђевић био је више него задовољан што је та екипа савладала Тенерифе у финалу ФИБА Лиге шампиона (73:61) и освојила први европски трофеј после 18 година. - Веома сам поносан што сам сада овде са овим… »
"Знамо да увек морамо од старта да будемо најбољи": Кравић одушевљен након освајања Лиге шампиона са Ђорђевићем /видео/…

"Знамо да увек морамо од старта да будемо најбољи": Кравић одушевљен након освајања Лиге шампиона са Ђорђевићем /видео/…

Спортал блиц 05.05.2019
Кошаркаш Виртуса Дејан Кравић део је генерације која ће остати упамћена у историји тог клуба, предвођена нашим селектором Александром Ђорђевићем. Тим из Болоње освојио је ФИБА Лигу шампиона на фајнал-фору у Антверпену, па иако… »
"По ко зна пут сте показали шампионски ген": Овако је председник Партизана честитао Ђорђевићу на европској титули /фото/

"По ко зна пут сте показали шампионски ген": Овако је председник Партизана честитао Ђорђевићу на европској титули /фото/

Спортал блиц 05.05.2019
Председник кошаркашког клуба Партизан Остоја Мијаиловић честитао је бившем играчу тог клуба, а сада тренеру Виртуса на освањању ФИБА Лиге шампиона. - Честитке нашој легенди Александру Ђорђевићу на освајању ФИБА Лиге шампиона… »
Историјски тренутак за понос сваког Србина: Сале је освојио Лигу шампиона, а на ред је дошла церемонија и уручење пехара…

Историјски тренутак за понос сваког Србина: Сале је освојио Лигу шампиона, а на ред је дошла церемонија и уручење пехара…

Спортал блиц 05.05.2019
Кошаркаши Виртуса, које са клупе предводи наш селектор Александар Ђорђевић, савладали су Тенерифе са 73:61 у финалу ФИБА Лиге шампиона. Наш стручњак је наставио тренд српских тренера на трону овог такмичења које је прошле… »
Кажете треба вам медаља? Позовите салета! Ево због чега Ђорђевић иде ка тренерској кући славних! /видео/

Кажете треба вам медаља? Позовите салета! Ево због чега Ђорђевић иде ка тренерској кући славних! /видео/

Спортал блиц 05.05.2019
Када већина људи изговори име Александра Ђорђевића углавном им падне на памет - успех. А Сале је то још једном доказао освајањем ФИБА Лиге шампиона са Виртусом. Тим из Италије 18 година није освојио ниједан европски трофеј. А и… »
Мајстор је мајстор! Ђорђевић са Виртусом освојио Лигу шампиона! /видео/

Мајстор је мајстор! Ђорђевић са Виртусом освојио Лигу шампиона! /видео/

Спортал блиц 05.05.2019
Кошаркаши Виртуса, које са клупе предводи наш селектор Александар Ђорђевић, савладали су Тенерифе са 73:61 у финалу ФИБА Лиге шампиона! Сјајно је Ђорђевић нашпановао изабранике пред финални меч који су заиграли од старта… »

Вести дана »