Povezane vesti

Đorđević sa virtusom podigao prvi evropski trofej kao klupski trener: Izazvao sam istoriju

Đorđević sa virtusom podigao prvi evropski trofej kao klupski trener: Izazvao sam istoriju

Večernje novosti 06.05.2019
Srećan sam, jer je ovaj pehar značajan i za klub i za Bolonju. Svi mi moramo da idemo uzdignutog čela i sa ponosnom glavom na ramenima – kaže selektor “orlova”. JOŠ dok je u hali trajalo slavlje Virtusa posle pobede u finalu FIBA Lige šampiona… »
"Sale nas je pokrenuo kada je bilo najteže"

"Sale nas je pokrenuo kada je bilo najteže"

N1 Info 06.05.2019
Košarkaš Virtusa iz Bolonje Kevin Panter govorio je posle osvajanja FIBA Lige šampiona o saigračima i atmosferi u timu, a posebno je istakao i način rada selektora Srbije Aleksandra Đorđevića na klupi bolonjskog kluba. Bila je to treća titula za… »
Saša Đorđević: Srećan sam zbog drugih ljudi ne zbog sebe!

Saša Đorđević: Srećan sam zbog drugih ljudi ne zbog sebe!

Hot sport 06.05.2019
Virtus Bolonja osvajač je FIBA Lige šampiona, a Italijane je do trofeja sa klupe predvodio selektor Srbije Aleksandar Đorđević. Trofej je u vitrinama italijanskog kluba, pre toga osvajali su ga Španci i Grci. Posle finala FIBA Lige šampiona sreću… »
Ðorđević posle titule Lige šampiona: Jedinstvom do pehara

Ðorđević posle titule Lige šampiona: Jedinstvom do pehara

Vesti online 06.05.2019
Trener košarkaša bolonjskog Virtusa Aleksandar Ðorđević, nakon osvajanja FIBA Lige šampiona, izjavio je da je presrećan najviše zbog ljudi iz kluba. Virtus je u finalu Fajnal-fora u belgijskom Antverpenu savladao Tenerife 73:61 za trofej FIBA LŠ… »
Đorđević: Srećan sam zbog drugih, ne zbog sebe

Đorđević: Srećan sam zbog drugih, ne zbog sebe

N1 Info 06.05.2019
Virtus iz Bolonje je u Antverpenu došao do prve velike evropske titule posle 18 godina, kada je taj italijanski tim osvojio Evroligu. Aleksandar Đorđević je kao trener Virtusa došao do prve evropske titule. Iako Virtusu ne ide najsjajnije u Seriji A… »
Đorđević posle titule: Srećan sam zbog drugih, davno sam ih ja osvajao kao igrač

Đorđević posle titule: Srećan sam zbog drugih, davno sam ih ja osvajao kao igrač

Mozzart sport 06.05.2019
Sale je odveo sinoć Virtus do titule prvaka FIBA Lige šampiona. Ako je nešto dobro išlo Aleksandru Đorđeviću kao igraču onda je to bilo osvajanje titula. Osvajao sve što se moglo osvojiti. Mnogo titula sa različitim timovima, a da ne spominjemo… »
Đorđević sa Virtusom do trofeja FIBA Lige šampiona

Đorđević sa Virtusom do trofeja FIBA Lige šampiona

Večernje novosti 05.05.2019
Najzaslužniji za pobedu velikana iz Bolonje bio je Kevin Punter sa 26 poena, a pratio ga je Amat Mbaje sa 16. Košarkaši Virtusa iz Bolonje, koje sa klupe vodi Aleksandar Đorđević, osvojili su trofej FIBA Lige šampiona pobedom nad Tenerifama 73:61 u… »
"Znamo da uvek moramo od starta da budemo najbolji": Kravić oduševljen nakon osvajanja Lige šampiona sa Đorđevićem…

"Znamo da uvek moramo od starta da budemo najbolji": Kravić oduševljen nakon osvajanja Lige šampiona sa Đorđevićem…

Sportal blic 05.05.2019
Košarkaš Virtusa Dejan Kravić deo je generacije koja će ostati upamćena u istoriji tog kluba, predvođena našim selektorom Aleksandrom Đorđevićem. Tim iz Bolonje osvojio je FIBA Ligu šampiona na fajnal-foru u Antverpenu, pa iako je ekipa… »
"Ja to najbolje znam": Đorđević otkrio tajnu uspeha i nasmejao sve novinare /video/

"Ja to najbolje znam": Đorđević otkrio tajnu uspeha i nasmejao sve novinare /video/

Sportal blic 05.05.2019
Trener Vitusa Aleksandar Đorđević bio je više nego zadovoljan što je ta ekipa savladala Tenerife u finalu FIBA Lige šampiona (73:61) i osvojila prvi evropski trofej posle 18 godina. - Veoma sam ponosan što sam sada ovde sa ovim trofejom naročito u… »
Istorijski trenutak za ponos svakog Srbina: Sale je osvojio Ligu šampiona, a na red je došla ceremonija i uručenje pehara…

Istorijski trenutak za ponos svakog Srbina: Sale je osvojio Ligu šampiona, a na red je došla ceremonija i uručenje pehara…

Sportal blic 05.05.2019
Košarkaši Virtusa, koje sa klupe predvodi naš selektor Aleksandar Đorđević, savladali su Tenerife sa 73:61 u finalu FIBA Lige šampiona. Naš stručnjak je nastavio trend srpskih trenera na tronu ovog takmičenja koje je prošle sezone osvojio… »
"Po ko zna put ste pokazali šampionski gen": Ovako je predsednik Partizana čestitao Đorđeviću na evropskoj tituli /foto/

"Po ko zna put ste pokazali šampionski gen": Ovako je predsednik Partizana čestitao Đorđeviću na evropskoj tituli /foto/

Sportal blic 05.05.2019
Predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović čestitao je bivšem igraču tog kluba, a sada treneru Virtusa na osvanjanju FIBA Lige šampiona. - Čestitke našoj legendi Aleksandru Đorđeviću na osvajanju FIBA Lige šampiona. Po ko zna… »
Majstor je majstor! Đorđević sa Virtusom osvojio Ligu šampiona! /video/

Majstor je majstor! Đorđević sa Virtusom osvojio Ligu šampiona! /video/

Sportal blic 05.05.2019
Košarkaši Virtusa, koje sa klupe predvodi naš selektor Aleksandar Đorđević, savladali su Tenerife sa 73:61 u finalu FIBA Lige šampiona! Sjajno je Đorđević našpanovao izabranike pred finalni meč koji su zaigrali od starta agresivno i poletno… »
Kažete treba vam medalja? Pozovite saleta! Evo zbog čega Đorđević ide ka trenerskoj kući slavnih! /video/

Kažete treba vam medalja? Pozovite saleta! Evo zbog čega Đorđević ide ka trenerskoj kući slavnih! /video/

Sportal blic 05.05.2019
Kada većina ljudi izgovori ime Aleksandra Đorđevića uglavnom im padne na pamet - uspeh. A Sale je to još jednom dokazao osvajanjem FIBA Lige šampiona sa Virtusom. Tim iz Italije 18 godina nije osvojio nijedan evropski trofej. A i negde na sredini… »

Vesti dana »