Повезане вести

Маја Гојковић у телеграму саучешћа: Послала изразе солидарности и пријатељске подршке Русији

Маја Гојковић у телеграму саучешћа: Послала изразе солидарности и пријатељске подршке Русији

Курир 06.05.2019
Председница Скупштине Србије Маја Гојковић упутила је данас телеграме саучешћа председницима руске Државне думе и Савета Федерације Вјачеславу Володину и Валентини Матвјенко поводом авионске несреће на московском аеродрому… »
Дачић у телеграму Лаврову: Србија је спремна да у оквиру својих могућности помогне братском народу због авионске несреће

Дачић у телеграму Лаврову: Србија је спремна да у оквиру својих могућности помогне братском народу због авионске несреће

Курир 06.05.2019
Министар спољних послова Србије Ивица Дачић упутио је данас телеграм саучешћа министру спољних послова Русије Сергеју Лаврову поводом несреће на московском аеродрому Шереметјево у којој је погинуло више од 40 људи. Како је… »
Вулин упутио саучешће руском министру одбране поводом авионске несреће: Са великом тугом сам примио вест о трагедији, наше…

Вулин упутио саучешће руском министру одбране поводом авионске несреће: Са великом тугом сам примио вест о трагедији, наше…

Курир 06.05.2019
Поводом трагичне несреће која се догодила на московском аеродрому Шереметјево, министар одбране Александар Вулин упутио је телеграм саучешћа министру одбране Руске Федерације генералу армије Сергеју Шојгуу. "Са великом тугом сам… »
Вучић упутио саучешће Путину

Вучић упутио саучешће Путину

Мондо 06.05.2019
Председник Србије Александар Вучић упутио је телеграм саучешћа председнику Руске Федерације Владимиру Путину, поводом несреће на московском аеродорму Шереметјево. "Примите искрено саучешће поводом трагедије на московском… »

Вести дана »