Povezane vesti

Maja Gojković u telegramu saučešća: Poslala izraze solidarnosti i prijateljske podrške Rusiji

Maja Gojković u telegramu saučešća: Poslala izraze solidarnosti i prijateljske podrške Rusiji

Kurir 06.05.2019
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković uputila je danas telegrame saučešća predsednicima ruske Državne dume i Saveta Federacije Vjačeslavu Volodinu i Valentini Matvjenko povodom avionske nesreće na moskovskom aerodromu Šeremetjevo. Kako je… »
Dačić u telegramu Lavrovu: Srbija je spremna da u okviru svojih mogućnosti pomogne bratskom narodu zbog avionske nesreće

Dačić u telegramu Lavrovu: Srbija je spremna da u okviru svojih mogućnosti pomogne bratskom narodu zbog avionske nesreće

Kurir 06.05.2019
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić uputio je danas telegram saučešća ministru spoljnih poslova Rusije Sergeju Lavrovu povodom nesreće na moskovskom aerodromu Šeremetjevo u kojoj je poginulo više od 40 ljudi. Kako je saopštilo… »
Vulin uputio saučešće ruskom ministru odbrane povodom avionske nesreće: Sa velikom tugom sam primio vest o tragediji, naše…

Vulin uputio saučešće ruskom ministru odbrane povodom avionske nesreće: Sa velikom tugom sam primio vest o tragediji, naše…

Kurir 06.05.2019
Povodom tragične nesreće koja se dogodila na moskovskom aerodromu Šeremetjevo, ministar odbrane Aleksandar Vulin uputio je telegram saučešća ministru odbrane Ruske Federacije generalu armije Sergeju Šojguu. "Sa velikom tugom sam primio vest o… »
Vučić uputio saučešće Putinu

Vučić uputio saučešće Putinu

Mondo 06.05.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu, povodom nesreće na moskovskom aerodormu Šeremetjevo. "Primite iskreno saučešće povodom tragedije na moskovskom aerodromu Šeremetjevo… »

Vesti dana »