Povezane vesti
Šako za jednu pesmu dobio 2.500 evra: Romska svadba u Kanu i bezobrazan bakšiš za pevača! (video)
Kurir 06.05.2019
Šako Polumenta pevao je na jednoj romskoj svadbi u Kanu, a tom prilikom uzeo je bezobrazno veliku cifru za samo jednu pesmu. "Evo, dobio sam za jednu pesmu 2.000 evra", rekao je Šako, a čovek pored njega ga je ispravio. "2.500 evra. Mi cigani ne… »
"Kad mi poreska dođe na vrata": Folker pokazao snimak u kom za jednu pesmu na svadbi dobija 2.500 evra (video)
Blic 05.05.2019
Nije tajna da izvođači sa ovih prostora dobijaju veliki bakšiš na veseljima u zapadnoj Evropi, a naš folker se našao na venčanju na jugu Francuske i zaradio veliku sumu novca samo za jednu otpevanu numeru. Šaku Polumenti društvo je pravila Indira… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

(Foto): Danijela Krstić, članica SNS, napadnuta u Nišu: Pogođena kamenom u glavu. Mup: Povređena još jedna žena
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana