Повезане вести

Нови снимак дивљања Милојка Пантића: Овако је улетео на Бранков мост и прешао преко више трака, умало изазвао судар (видео)…

Нови снимак дивљања Милојка Пантића: Овако је улетео на Бранков мост и прешао преко више трака, умало изазвао судар (видео)…

Телеграф 06.05.2019
Пантић је имао чак 1,73 промила алкохола у крви. Милојко Пантић улетео је на Бранков мост огромном брзином, пресецајући све траке на мосту препуном возила, и само пуком срећом није изазвао катастрофалан удес. На новом снимку овог… »
МУП потврдио инцидент, Пантић био на трежњењу

МУП потврдио инцидент, Пантић био на трежњењу

ИндексОнлине 06.05.2019
БЕОГРАД – Спортски коментатор Милојко Пантић (72) задржан је ноћас у полицијској станици на трежњењу, након што је у алкохолисаном стању својим возилом “форд фокус” ударио у џип интервентне јединице на Новом Београду, а затим… »
“Био сам на свадби, мало се попило и то је то…”: Милојко Пантић о судару

“Био сам на свадби, мало се попило и то је то…”: Милојко Пантић о судару

Недељник 06.05.2019
Фото Медија центар Београд Спортски коментатор Милојко Пантић, који је ухапшен синоћ након што је у алкохолисаном стању својим аутомобилом ударио у возило интервентне јединице на Новом Београду, а након тога побегао возећи… »
"Нисам бежао, попио сам мало више на свадби": Пантић нам је објаснио шта је урадио синоћ и како је завршио у полицијској…

"Нисам бежао, попио сам мало више на свадби": Пантић нам је објаснио шта је урадио синоћ и како је завршио у полицијској…

Телеграф 06.05.2019
Пантић је око поднева изашао из притвора. Милојко Пантић прокоментарисао је за "Телеграф" синоћни инцидент након којег је завршио на трежњењу у полицијској станици у Булевару деспота Стефана. Према првим информацијам, он је… »

Вести дана »