Povezane vesti
Novi snimak divljanja Milojka Pantića: Ovako je uleteo na Brankov most i prešao preko više traka, umalo izazvao sudar…
Telegraf 06.05.2019
Pantić je imao čak 1,73 promila alkohola u krvi. Milojko Pantić uleteo je na Brankov most ogromnom brzinom, presecajući sve trake na mostu prepunom vozila, i samo pukom srećom nije izazvao katastrofalan udes. Na novom snimku ovog incidenta vidi se da… »
MUP potvrdio incident, Pantić bio na trežnjenju
IndeksOnline 06.05.2019
BEOGRAD – Sportski komentator Milojko Pantić (72) zadržan je noćas u policijskoj stanici na trežnjenju, nakon što je u alkoholisanom stanju svojim vozilom “ford fokus” udario u džip interventne jedinice na Novom Beogradu, a zatim pokušao da… »
“Bio sam na svadbi, malo se popilo i to je to…”: Milojko Pantić o sudaru
Nedeljnik 06.05.2019
Foto Medija centar Beograd Sportski komentator Milojko Pantić, koji je uhapšen sinoć nakon što je u alkoholisanom stanju svojim automobilom udario u vozilo interventne jedinice na Novom Beogradu, a nakon toga pobegao vozeći suprotnim smerom na… »
"Nisam bežao, popio sam malo više na svadbi": Pantić nam je objasnio šta je uradio sinoć i kako je završio u policijskoj…
Telegraf 06.05.2019
Pantić je oko podneva izašao iz pritvora. Milojko Pantić prokomentarisao je za "Telegraf" sinoćni incident nakon kojeg je završio na trežnjenju u policijskoj stanici u Bulevaru despota Stefana. Prema prvim informacijam, on je udario u automobil… »
Vesti dana »
Vlada već ukinula imunitet Goranu Vesiću, Šabić kaže: „Opet neka neuhvatljiva kombinacija“
N1 Info pre 56 minutajoš 20 povezanih
Danas novi protest u Novom Sadu, aktivisti najavljuju farbanje Bulevara oslobođenja u crveno
Beta pre 6 satijoš 9 povezanih
(VIDEO) Opozicija i aktivisti blokirali radove na Starom savskom mostu, Tepić i Popović u „sendviču“
N1 Info pre 56 minutajoš 23 povezane
"Vesić i dalje štrajkuje glađu, pokušao sam da ga zaustavim" Zaštitnik građana Zoran Pašalić o poseti ministru u ostavci u okružnom zatvoru u ns
Kurir pre 31 minutajoš 18 povezanih