Povezane vesti
Jerkov: Dala sam izjavu tužilaštvu zbog Šešeljevih pretnji
Radio 021 06.05.2019
Poslanica Demokratske stranke Aleksandra Jerkov saopštila je da je danas dala izjavu Višem javnom tužilaštvu u postupku protiv predsednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja zbog upućivanih pretnji. Jerkov je navela da je zbog pretnji… »
IndeksOnline 06.05.2019
BEOGRAD – Poslanica Demokratske stranke Aleksandra Jerkov saopštila je da je danas dala izjavu Višem javnom tužilaštvu u postupku protiv predsednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja zbog upućivanih pretnji. Jerkov je navela da je zbog… »
Slobodna Evropa 06.05.2019
Poslanica Demokratske stranke (DS) Aleksandra Jerkov saopštila je da je u ponedjeljak da je dala izjavu Višem javnom tužilaštvu u postupku protiv predsednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja zbog upućivanih pretnji. Jerkov je navela da je… »
Jerkov dala izjavu tužilaštvu zbog Šešeljevih pretnji
N1 Info 06.05.2019
Poslanica Demokratske stranke Aleksandra Jerkov saopštila je da je dala izjavu Višem javnom tužilaštvu u postupku protiv predsednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja zbog upućivanih pretnji. Jerkov je navela da je zbog pretnji Vojislava… »
Jerkov dala izjavu tužiocu protiv Šešelja povodom pretnji
Dnevnik 06.05.2019
BEOGRAD: Poslanica Demokratske stranke Aleksandra Jerkov dala je danas izjavu Višem javnom tužilaštvu u Beogradu u krivičnom postupku protiv lidera Srpske radikalne stranke i poslanika Vojislava Šešelja zbog, kako je saopštila, otvorenih pretnji… »
Zabrinuta sam za svoju i za bezbednost članova moje porodice: Jerkov dala izjavu tužiocu protiv Šešelja
Telegraf 06.05.2019
Tužilaštvu je predočila i da, kako navodi, ove pretnje nisu izolovan slučaj i da je već godinu dana meta napada Šešelja i njegovih stranačkih kolega u Narodnoj skupštini Srbije. Poslanica Demokratske stranke Aleksandra Jerkov dala je danas izjavu… »
Vesti dana »
Vlada Srbije formirala dva tima za pregovore oko sankcija NIS-u: Evo koji su tačno zadaci
Blic pre 22 minutajoš 18 povezanih
Održana još jedna 15-minutna blokada kao podsećanje na žrtve pada nadstrešnice
Beta pre 1 satjoš 12 povezanih