Povezane vesti

Jerkov: Dala sam izjavu tužilaštvu zbog Šešeljevih pretnji

Radio 021 06.05.2019
Poslanica Demokratske stranke Aleksandra Jerkov saopštila je da je danas dala izjavu Višem javnom tužilaštvu u postupku protiv predsednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja zbog upućivanih pretnji. Jerkov je navela da je zbog pretnji… »

IndeksOnline 06.05.2019
BEOGRAD – Poslanica Demokratske stranke Aleksandra Jerkov saopštila je da je danas dala izjavu Višem javnom tužilaštvu u postupku protiv predsednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja zbog upućivanih pretnji. Jerkov je navela da je zbog… »

Slobodna Evropa 06.05.2019
Poslanica Demokratske stranke (DS) Aleksandra Jerkov saopštila je da je u ponedjeljak da je dala izjavu Višem javnom tužilaštvu u postupku protiv predsednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja zbog upućivanih pretnji. Jerkov je navela da je… »
Jerkov dala izjavu tužilaštvu zbog Šešeljevih pretnji

Jerkov dala izjavu tužilaštvu zbog Šešeljevih pretnji

N1 Info 06.05.2019
Poslanica Demokratske stranke Aleksandra Jerkov saopštila je da je dala izjavu Višem javnom tužilaštvu u postupku protiv predsednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja zbog upućivanih pretnji. Jerkov je navela da je zbog pretnji Vojislava… »
Jerkov dala izjavu tužiocu protiv Šešelja povodom pretnji

Jerkov dala izjavu tužiocu protiv Šešelja povodom pretnji

Dnevnik 06.05.2019
BEOGRAD: Poslanica Demokratske stranke Aleksandra Jerkov dala je danas izjavu Višem javnom tužilaštvu u Beogradu u krivičnom postupku protiv lidera Srpske radikalne stranke i poslanika Vojislava Šešelja zbog, kako je saopštila, otvorenih pretnji… »
Zabrinuta sam za svoju i za bezbednost članova moje porodice: Jerkov dala izjavu tužiocu protiv Šešelja

Zabrinuta sam za svoju i za bezbednost članova moje porodice: Jerkov dala izjavu tužiocu protiv Šešelja

Telegraf 06.05.2019
Tužilaštvu je predočila i da, kako navodi, ove pretnje nisu izolovan slučaj i da je već godinu dana meta napada Šešelja i njegovih stranačkih kolega u Narodnoj skupštini Srbije. Poslanica Demokratske stranke Aleksandra Jerkov dala je danas izjavu… »

Vesti dana »