Повезане вести

Јерков: Дала сам изјаву тужилаштву због Шешељевих претњи

Радио 021 06.05.2019
Посланица Демократске странке Александра Јерков саопштила је да је данас дала изјаву Вишем јавном тужилаштву у поступку против председника Српске радикалне странке Војислава Шешеља због упућиваних претњи. Јерков је навела да је… »

ИндексОнлине 06.05.2019
БЕОГРАД – Посланица Демократске странке Александра Јерков саопштила је да је данас дала изјаву Вишем јавном тужилаштву у поступку против председника Српске радикалне странке Војислава Шешеља због упућиваних претњи. Јерков је… »

Слободна Европа 06.05.2019
Посланица Демократске странке (ДС) Александра Јерков саопштила је да је у понедјељак да је дала изјаву Вишем јавном тужилаштву у поступку против председника Српске радикалне странке Војислава Шешеља због упућиваних претњи… »
Јерков дала изјаву тужилаштву због Шешељевих претњи

Јерков дала изјаву тужилаштву због Шешељевих претњи

Н1 Инфо 06.05.2019
Посланица Демократске странке Александра Јерков саопштила је да је дала изјаву Вишем јавном тужилаштву у поступку против председника Српске радикалне странке Војислава Шешеља због упућиваних претњи. Јерков је навела да је због… »
Јерков дала изјаву тужиоцу против Шешеља поводом претњи

Јерков дала изјаву тужиоцу против Шешеља поводом претњи

Дневник 06.05.2019
БЕОГРАД: Посланица Демократске странке Александра Јерков дала је данас изјаву Вишем јавном тужилаштву у Београду у кривичном поступку против лидера Српске радикалне странке и посланика Војислава Шешеља због, како је саопштила… »
Забринута сам за своју и за безбедност чланова моје породице: Јерков дала изјаву тужиоцу против Шешеља

Забринута сам за своју и за безбедност чланова моје породице: Јерков дала изјаву тужиоцу против Шешеља

Телеграф 06.05.2019
Тужилаштву је предочила и да, како наводи, ове претње нису изолован случај и да је већ годину дана мета напада Шешеља и његових страначких колега у Народној скупштини Србије. Посланица Демократске странке Александра Јерков… »

Вести дана »