Повезане вести
Јерков: Дала сам изјаву тужилаштву због Шешељевих претњи
Радио 021 06.05.2019
Посланица Демократске странке Александра Јерков саопштила је да је данас дала изјаву Вишем јавном тужилаштву у поступку против председника Српске радикалне странке Војислава Шешеља због упућиваних претњи. Јерков је навела да је… »
ИндексОнлине 06.05.2019
БЕОГРАД – Посланица Демократске странке Александра Јерков саопштила је да је данас дала изјаву Вишем јавном тужилаштву у поступку против председника Српске радикалне странке Војислава Шешеља због упућиваних претњи. Јерков је… »
Слободна Европа 06.05.2019
Посланица Демократске странке (ДС) Александра Јерков саопштила је да је у понедјељак да је дала изјаву Вишем јавном тужилаштву у поступку против председника Српске радикалне странке Војислава Шешеља због упућиваних претњи… »
Јерков дала изјаву тужилаштву због Шешељевих претњи
Н1 Инфо 06.05.2019
Посланица Демократске странке Александра Јерков саопштила је да је дала изјаву Вишем јавном тужилаштву у поступку против председника Српске радикалне странке Војислава Шешеља због упућиваних претњи. Јерков је навела да је због… »
Јерков дала изјаву тужиоцу против Шешеља поводом претњи
Дневник 06.05.2019
БЕОГРАД: Посланица Демократске странке Александра Јерков дала је данас изјаву Вишем јавном тужилаштву у Београду у кривичном поступку против лидера Српске радикалне странке и посланика Војислава Шешеља због, како је саопштила… »
Забринута сам за своју и за безбедност чланова моје породице: Јерков дала изјаву тужиоцу против Шешеља
Телеграф 06.05.2019
Тужилаштву је предочила и да, како наводи, ове претње нису изолован случај и да је већ годину дана мета напада Шешеља и његових страначких колега у Народној скупштини Србије. Посланица Демократске странке Александра Јерков… »
Вести дана »
Гарда Војске Србије извршила почасну артиљеријску паљбу поводом Дана примирја
Данас пре 7 сатијош 2 повезане
Млади с југа у Врању сутра организују скуп подршке Дијани Хрки и Миломиру Јаћимовићу
Данас пре 1 сатјош 1 повезана
Трамп прети да ће тражити милијарду долара од Би-Би-Сија због монтирања његове изјаве
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Ђурић: Процес избора кандидата за Савет РЕМ-а био транспарентан и инклузиван
Телеграф пре 39 минутајош 1 повезана
Када ће сарајевски ћевап добити ЕУ ознаку заштићеног географског порекла
Бизнис у региону пре 25 минута