Povezane vesti

Berlusconi izašao iz bolnice i nastavlja izbornu kampanju

Berlusconi izašao iz bolnice i nastavlja izbornu kampanju

Al Jazeera 06.05.2019
Mislio sam da mi je došao kraj, ali sam se čudesno oporavio, rekao je bivši italijanski premijer. Bivši italijanski premijer Silvio Berlusconi rekao je u ponedjeljak, pošto je otpušten iz bolnice nakon operacije zapetljaja crijeva, da se osjeća… »
Berluskoni izašao iz bolnice

Berluskoni izašao iz bolnice

Dnevnik 06.05.2019
RIM: Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni izašao je iz bolnice u Milanu gde je pre šest dana operisan zbog opstrukcije creva. Berluskoni je novinarima rekao da se plašio da je stigao "do kraja linije", ali je dodao da je ipak "napravio veliki… »
Berluskoni izašao iz bolnice nakon operacije: Sad sam dobro, bio sam uplašen

Berluskoni izašao iz bolnice nakon operacije: Sad sam dobro, bio sam uplašen

N1 Info 06.05.2019
Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni izašao je danas iz bolnice u Milanu gde je imao operaciju zbog opstrukcije creva i rekao je da je spreman da nastavi kampanju pred izbore za Evropski parlament zakazane za 26. maj. "Sad mi je dobro. Uplašio… »
Berluskoni izašao iz bolnice i tvrdi da je spreman za izbornu kampanju

Berluskoni izašao iz bolnice i tvrdi da je spreman za izbornu kampanju

Danas 06.05.2019
Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni izašao je danas iz bolnice u Milanu gde je imao operaciju zbog optrukcije creva. On je najavio da je spreman da nastavi kampanju pred izbore za Evropski parlament zakazane za 26. maj. „Sad mi je dobro… »

Vesti dana »