Повезане вести
Берлусцони изашао из болнице и наставља изборну кампању
Ал Јазеера 06.05.2019
Мислио сам да ми је дошао крај, али сам се чудесно опоравио, рекао је бивши италијански премијер. Бивши италијански премијер Силвио Берлусцони рекао је у понедјељак, пошто је отпуштен из болнице након операције запетљаја… »
Берлускони изашао из болнице
Дневник 06.05.2019
РИМ: Бивши италијански премијер Силвио Берлускони изашао је из болнице у Милану где је пре шест дана оперисан због опструкције црева. Берлускони је новинарима рекао да се плашио да је стигао "до краја линије", али је додао да је… »
Берлускони изашао из болнице и тврди да је спреман за изборну кампању
Данас 06.05.2019
Бивши италијански премијер Силвио Берлускони изашао је данас из болнице у Милану где је имао операцију због оптрукције црева. Он је најавио да је спреман да настави кампању пред изборе за Европски парламент заказане за 26. мај… »
Берлускони изашао из болнице након операције: Сад сам добро, био сам уплашен
Н1 Инфо 06.05.2019
Бивши италијански премијер Силвио Берлускони изашао је данас из болнице у Милану где је имао операцију због опструкције црева и рекао је да је спреман да настави кампању пред изборе за Европски парламент заказане за 26. мај… »
Вести дана »
Данас избори у Неготину, Мионици и Сечњу. Отворена бирачка места, изашао први пресек излазности (фото, видео)
Блиц пре 11 минутајош 68 повезаних
Временска прогноза за Србију: Претежно облачно са повременим падавинама и постепеним разведравањем
Наслови.аи пре 2 минутајош 23 повезане
Младић ухапшен због наводног наношења лакше повреде особи из Ћациленда
Бета пре 56 минутајош 29 повезаних
Несрећа на ауто-путу Милош Велики, погинули дете и мушкарац, жена тешко повређена
Н1 Инфо пре 1 сатјош 55 повезаних