Povezane vesti

Saradnja sa Beogradom, ali i rezolucija o zločinima?

B92 07.05.2019
Priština -- Komisija Skupštine Kosova za izradu rezolucije o "osudi genocida režima Srbije na Kosovu" usvojila je nacrt rezolucije koji će biti predložen parlamentu. Kako su preneli prištinski mediji, predsednik te ad hok komisije i šef poslanika… »

Joksimović: EU da osudi zloupotrebu pojma "genocid"

Blic 07.05.2019
Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović smatra da bi Evropska unija i posebno neke države članice trebalo više da obrate pažnju na zloupotrebu pojma - genocid. Skupština takozvanog Kosova usvojila je danas Nacrt rezolucije o „osudi… »

Komisija usvojila nacrt rezolucije protiv Srbije

RTS 07.05.2019
Ad hok komisija kosovske skupštine odobrila je nacrt rezolucije o osudi navodnog zločina genocida i zločina protiv čovečnosti, koje su počinili Srbi tokom poslednjih sukoba na Kosovu, javila je "Kosovapres". U nacrtu se navodi potreba da u "Beogradu… »

Joksimović: EU da osudi zloupotrebu pojma "genocid"

RTV 07.05.2019
BUDVA - Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović smatra da bi Evropska unija i posebno neke države članice trebalo više da obrate pažnju na zloupotrebu pojma - genocid. Skupština takozvanog Kosova usvojila je danas Nacrt rezolucije o… »

Komisija kosovske skupštine usvojila nacrt rezolucije osude genocida i zločina Srbije

Danas 07.05.2019
Komisija Skupštine Kosova za izradu rezolucije o „osudi genocida, zločina protiv čovečnosti i ratnih zločina bivšeg državnog režima Srbije na Kosovu“ usvojila je danas nacrt rezolucije koji će biti predložem kosovskom parlamentu na… »

Komisija usvojila rezoluciju o navodnom genocidu na Kosovu

Vesti online 07.05.2019
Ad-hoc komisija kosovske skupštine odobrila je danas nacrt rezolucije o osudi navodnog zločina genocida i zločina protiv čovečnosti, koje su počinili Srbi tokom poslednjih sukoba na Kosovu, javila je Kosovapres. Tekst rezolucije usvojen je nakon… »

Jadranka Joksimović: EU a posebno neke države članice da obrate pažnju na zloupotrebu pojma genocid

Kurir 07.05.2019
BUDVA- Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović smatra da bi Evropska unija i posebno neke države članice trebalo više da obrate pažnju na zloupotrebu pojma - genocid. Skupština takozvanog Kosova usvojila je danas Nacrt rezolucije o… »

Komisija kosovske skupštine usvojila nacrt rezolucije osude genocida i zločina Srbije

Novi magazin 07.05.2019
Komisija Skupštine Kosova za izradu rezolucije o "osudi genocida, zločina protiv čovečnosti i ratnih zločina bivšeg državnog režima Srbije na Kosovu" usvojila je danas nacrt rezolucije koji će biti predložem kosovskom parlamentu na usvajanje… »

Komisija usvojila rezoluciju o navodnom genocidu na Kosovu i Metohiji

RTV 07.05.2019
PRIŠTINA - Ad-hok komisija kosovske skupštine odobrila je danas nacrt rezolucije o osudi navodnog zločina genocida i zločina protiv čovečnosti, koje su počinili Srbi tokom poslednjih sukoba na Kosovu, javila je Kosovapres. Tekst rezolucije usvojen… »

Skupština Kosova usvojila nacrt rezolucije o osudi genocida

Danas 07.05.2019
Ad hoc komisija Skupštine Kosova usvojila je danas nacrt rezolucije o „osudi genocida, zločina protiv čovečnosti i ratnih zločina bivšeg državnog režima Srbije na Kosovu“, prenosi KoSSev pozivajući se na Kosova press. Na sednici komisije… »

Simić: Rezolucija korak protiv dijaloga

Danas 07.05.2019
Član Srpske liste Slavko Simić izjavio je danas da je predlog rezolucije, kojom Priština optužuje Srbiju za genocid, korak protiv dijaloga, a da je izostanak reakcije Međunarodne zajednice jedan vid podrške Prištini. Njihov plan je vrlo jasan… »

Simić: Priština nema pravo da formira Međunarodni krivični sud, može samo specijalno odeljenje za ratne zločine

RTV 07.05.2019
KOSOVSKA MITROVICA - Predlog rezolucije kojom Priština optužuje Srbiju za genocid korak je protiv dijaloga i protiv normalizacije odnosa, izjavio je danas Slavko Simić, član Srpske liste i ističe da je izostanak reakcije međunarodne zajednice vid… »

Simić: Nacrt rezolucije Prištine još jedan agresivan potez protiv srpskog naroda

Blic 07.05.2019
Predlog rezolucije kojom Priština optužuje Srbiju za genocid korak je protiv dijaloga i protiv normalizacije odnosa, kaže član Srpske liste Slavko Simić, i ističe da je izostanak reakcije međunarodne zajednice vid podrške Prištini, što ukazuje… »

Simić: Nacrt rezolucije Prištine korak protiv dijaloga

Večernje novosti 07.05.2019
Predlog rezolucije kojom Priština optužuje Srbiju za genocid korak je protiv dijaloga i protiv normalizacije odnosa, izjavio je danas Slavko Simić, član Srpske liste. Predlog rezolucije kojom Priština optužuje Srbiju za genocid korak je protiv… »

Slavko Simić: Nacrt rezolucije Prištine korak protiv dijaloga i normalizacije odnosa

Kurir 07.05.2019
Predlog rezolucije kojom Priština optužuje Srbiju za genocid korak je protiv dijaloga i protiv normalizacije odnosa, izjavio je danas Slavko Simić, član Srpske liste i ističe da je izostanak reakcije međunarodne zajednice vid podrške Prištini… »

Simić: Nacrt rezolucije Prištine korak protiv dijaloga

RTS 07.05.2019
Slavko Simić, član Srpske liste navodi za RTS da je predlog rezolucije kojom Priština optužuje Srbiju za genocid korak protiv dijaloga i protiv normalizacije odnosa. Izostanak reakcije Međunarodne zajednice ocenjuje kao jedan vid podrške Prištini… »

Vesti dana »