Повезане вести

Опроштај без патетике Франка Риберија: Не знам где ћу, не знам шта ћу, знам само да се враћам у Минхен

Опроштај без патетике Франка Риберија: Не знам где ћу, не знам шта ћу, знам само да се враћам у Минхен

Моззарт спорт 07.05.2019
Француз се званично опростио од Бајерна после 12 фантастичних година. Негде у исто време док се Дијего Годин опраштао са Атлетиком из Мадрида, исто је учнио и Франк Рибери са Бајерном из Минхена. Француз је ставио тачку на… »
Није било места за сузе и тужне емоције: Рибери најавио крај у Бајерну: Имам неколико понуда, али је још рано за одлуку

Није било места за сузе и тужне емоције: Рибери најавио крај у Бајерну: Имам неколико понуда, али је још рано за одлуку

Спортал блиц 07.05.2019
Фудбалер Бајерна Франк Рибери одржао је опроштајну конференцију која је била прилично емотивна. - Доста сам размишљао, није било лако, али понекад је живот такав. Тешко је напустити нешто после 12 година, али то је био прелеп… »
После година: Рибери се опростио од Бајерна!

После година: Рибери се опростио од Бајерна!

Хот спорт 07.05.2019
Изгледа да је овај уторак дан резервисан за растанке времешних фудбалера и клубва, а ногу је повукао Дијего Годин. Сјајни штопер Дијего Годин данас се опростио од Атлетико Мадрида, а још увек није познато где ће Уругвајац… »
Дијего Годин пустио сузу док објављује растанак са Атлетиком (ФОТО/ВИДЕО)

Дијего Годин пустио сузу док објављује растанак са Атлетиком (ФОТО/ВИДЕО)

Вести онлине 07.05.2019
Како другачије него пуно емоција. Девет година од доласка у главни град Шпаније, два финала Лиге шампиона и једна титула Примере касније, Дијего Годон се одлучио да пронађе ангажман у другом клубу. Уругвајац није успео да задржи… »
Годин саопштио одлуку!

Годин саопштио одлуку!

Спортске.нет 07.05.2019
Након данашњег обраћања медијима јасно је да је Уругвајац спреман за ново поглавље у богатој каријери. Капитен репрезентације Уругваја и Атлетико Мадрида Дијего Годин (33) обратио се данас јавности и саопштио одлуку везану за… »
Крај једне ере: Дијего Годин рекао ‘збогом’ Атлетику!

Крај једне ере: Дијего Годин рекао ‘збогом’ Атлетику!

Хот спорт 07.05.2019
Дијего Годин броји последње дане у дресу Атлетико Мадрида, потврдио је овај 33-годишњи Уругвајац. – Ово ће бити моји последњи дани у Атлетико Мадриду. Атлети је био моја породица, мој клуб, мој дом, и тешко је рећи “збогом”… »
Последњи дани у Атлетику: Годин на ивици суза

Последњи дани у Атлетику: Годин на ивици суза

Вечерње новости 07.05.2019
Иако није обелоданио где наставља каријеру, претпоставља се да ће прећи у Интер и потписати двогодишњи уговор вредан укупно 11 милиона. Капитен фудбалера Атлетико Мадрида Дијего Годин потврдио је данас да на крају сезоне… »

Вести дана »