Povezane vesti

Pokažite je*ena m*da: Ovaj Klopov motivacioni govor inspirisao je Redse da dođu do istorijske pobede

Pokažite je*ena m*da: Ovaj Klopov motivacioni govor inspirisao je Redse da dođu do istorijske pobede

Telegraf 08.05.2019
Od prvo do poslednjeg minuta Nemac je verovao da može u fniale. Menadžer Liverpula Jirgen Klop, posle fantastične eliminacije Barselone, izjavio je da je verovao u plasman u finale Lige šampiona i pore dporaza u prvom meču od 3:0, a ono što je sa… »
Argentinac ovo ne pamti: Navijači Barselone vređali Mesija na aerodromu (video)

Argentinac ovo ne pamti: Navijači Barselone vređali Mesija na aerodromu (video)

Telegraf 08.05.2019
Španski navijači nisu mogli da veruju šta su Mesi i drugovi uspeli da urade. Fudbaleri Barselone nisu uspeli da se plasiraju u finale Lige šampiona pošto su, posle 3:0 sa Nou Kampa iz prvog meča, izgubili u revanšu sa 4:0 i tako ispali iz… »
Da li će Valverde da popije otkaz zbog Liverpula? "Trener mora da preuzme odgovornost"

Da li će Valverde da popije otkaz zbog Liverpula? "Trener mora da preuzme odgovornost"

Telegraf 08.05.2019
Šef stručnog štaba Barselone označen je u medijima kao jedan od glavnih krivaca za ispadanje u polufinalu Lige šampiona. Trener fudbalera Barselone Ernesto Valverde izjavio je da nije siguran koliko će eliminacija od Liverpula u polufinalu Lige… »
Alison: Kako sam dve godine uzastopno srušio Barselonu…

Alison: Kako sam dve godine uzastopno srušio Barselonu…

IndeksOnline 08.05.2019
LIVERPUL – Golman fudbalera Liverpula Alison Beker kaže da deluje sve kao san zbog drugog velikog preokreta protiv Barselone, nakon što je i prošle godine uradio isto sa Romom. Brazilski čuvar mreže je u dve sezone Lige šampiona bio deo timova… »
Murinjo: Ne bih se kladio na Liverpul, pobeda je Klopova

Murinjo: Ne bih se kladio na Liverpul, pobeda je Klopova

IndeksOnline 08.05.2019
LIVERPUL – Trofejni portugalski stručnjak Žoze Murinjo odao je priznanje kolegi Jirgenu Klop na velikom preokretu fudbalera Liverpula protiv Barselone (4:0) za plasman u finale Lige šampiona u Madridu. Klopov tim uspeo je da nadoknadi tri gola minusa… »
Evropa se divi genijalnosti Aleksander-Arnolda, a on o korneru kaže da nije uigran: Valjda je to bio instinkt... (video)

Evropa se divi genijalnosti Aleksander-Arnolda, a on o korneru kaže da nije uigran: Valjda je to bio instinkt... (video)

Telegraf 08.05.2019
Fudbaleri Liverpula i dalje ne mogu da veruju kako su prošli u finale Lige šampiona. Fudbaleri Liverpula čudesno su savladali Barselonu na Enfildu sa 4:0 u polufinalu Lige šampiona i tako nadoknadili minus od tri gola sa stadiona Kamp Nou. Jedan od… »
Moji igrači su je*eno neverovatni! Sad me kaznite ako hoćete što psujem: Klop nije mogao da suzbije emocije posle…

Moji igrači su je*eno neverovatni! Sad me kaznite ako hoćete što psujem: Klop nije mogao da suzbije emocije posle…

Telegraf 08.05.2019
Liverpul je pobedio Barselonu i eliminisao je, a Klop nije prestao da veruje. Menadžer Liverpula Jirgen Klop, nakon fantastične eliminacije Barselone, izjavio je da je verovao u plasman u finale Lige šampiona, bez obzira na ubedljiv poraz u prvom… »

Vesti dana »