Povezane vesti

Blic: Od leta veći računi za struju

Blic: Od leta veći računi za struju

BizLife 08.05.2019
Foto: Pixabay Misija Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) preporučiće da se cena struje od leta koriguje do pet odsto, objavio je list Blic. Razlog za poskupljenje je taj što je analiza Svetske banke za prethodnu godinu pokazala da je srpski kilovat… »
Struja poskupljuje od leta

Struja poskupljuje od leta

Nova ekonomija 08.05.2019
Misija Medjunarodnog monetarnog fonda (MMF) preporučiće da se cena struje od leta koriguje do pet odsto jer je analiza Svetske banke za prethodnu godinu pokazala da je srpski kilovat medju najjeftinijim u Evropi, objavio je današnji "Blic", a prenela… »
Blic: MMF će tražiti poskupljenje struje

Blic: MMF će tražiti poskupljenje struje

Radio 021 08.05.2019
Misija MMF-a preporučiće da se cena struje od leta koriguje do pet odsto, piše Blic. Kako navodi taj list, analiza Svetske banke za prethodnu godinu pokazala je da je kilovat u Srbiji među najjeftinijim u Evropi. Posle dve i po godine mirovanja, sve… »
Od leta skuplja struja?

Od leta skuplja struja?

IndeksOnline 08.05.2019
BEOGRAD – Misija MMF će preporučiti da se cena struje od leta koriguje do pet posto, jer je analiza Svetske banke za prethodnu godinu pokazala da je srpski kilovat među najjeftinijim u Evropi, piše Blic. List navodi da postoje indicije da će srpska… »
Blic: Veća cena struje od leta

Blic: Veća cena struje od leta

N1 Info 08.05.2019
Misija Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) preporučiće da se cena struje od leta koriguje do pet odsto jer je analiza Svetske banke za prethodnu godinu pokazala da je srpski kilovat među najjeftinijim u Evropi, objavio je Blic. Kako piše list… »

Vesti dana »