Повезане вести
Јокић направио нови шоу због микрофона, а онда објаснио зашто је плануо на Ленарда: Није било потребе да ме гурне у скоку…
Телеграф 08.05.2019
Ситнице и Пол Милсап су помогли да Денвер разбије Портланд. Центар Денвер Нагетса и звезда франшизе из Колорада Никола Јокић пробао је да објасни шта је био узрок велике победе над Портланд Трејлблејзерсима у петој утакмици… »
Јокићевих 25 поена за 3:2, Денвер близу финала Запада
ИндексОнлине 08.05.2019
ДЕНВЕР – Кошаркаши Денвера, уз 25 поена Николе Јокића, победили су Портланд 124:98 и повели 3:2 у полуфиналној серији плеј-офа Западне конференције НБА лиге. Нагетси су у Пепси центру стигли надомак конференцијског финала, за шта… »
Јокић бруталним дабл-даблом урнисао Блејзерсе, Денвер на корак од финала Запада! (видео)
Телеграф 08.05.2019
Утакмице до сада су биле "на крв и нож", а пети меч је био крах Портланда. Кошаркаши Денвер Нагетса победили су Портланд Трејлблејзерсе у свом Пепси центру са 124:98 и тако дошли на корак од пласмана у финале Западне конференције… »
Вести дана »

Директорка Пете београдске гимназије: Интензивно радимо на нормализацији наставе
Н1 Инфо пре 1 сатјош 35 повезаних

Михољско лето не напушта Србију, познат датум пљускова: Прогноза Марка Чубрила до краја октобра
Мондо пре 1 сатјош 33 повезане

Марија Васић: Одузели су ми слободу али не и 23 генерације ученика Јовине гимназије
Бета пре 7 сатијош 9 повезаних

Гоци: Одушевљен сам што су студенти из Србије ушли у ужи избор за награду Сахаров
Данас пре 3 сатајош 14 повезаних

Српска листа: Долазак КБС у Северну Митровицу усмерен на изазивање страха међу Србима, КФОР да појача присуство
Еуроневс пре 2 сатајош 20 повезаних