Povezane vesti
Vučić: Posle ubistva Ivanovića, krenuli da ruše pozicije Srbije
Pravda 08.05.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže za RTS da nije uspeo da reši pitanje Kosova i Metohije jer su se "svi pravili ludi". Ističe da, dok je predsednik, neće priznati nezavisnost Kosova. Plan B za Kosovo je da se sada i mi pravimo ludi, kaže… »
Neću priznati Kosovo – srušite me, ali neću
Politika 08.05.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nije uspeo da reši pitanje Kosova i Metohije, jer su se, kaže, „svi pravili ludi”. Dok sam predsednik neću priznati nezavisnost Kosova, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić stranim… »
Vučić: Dok sam predsednik, neću priznati Kosovo u ovim granicama
Glas Amerike 08.05.2019
BEOGRAD — Aleksandar Vučić izjavio je da neće priznati Kosovo "u ovim granicama", dok je na mestu predsednika Srbije i da nije uspeo da reši pitanje Kosova jer su se "svi pravili ludi". Vučić je gostujući na RTS-u rekao da je situacija sa Kosovom… »
Vučić o Kosovu: Nisam uspeo jer su se pravili ludi, neću priznati nezavisnost KiM
Večernje novosti 08.05.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da smo u teškoj situaciji što se tiče Kosova i Metohije. Predsednik Aleksandar Vučić je izjavio je u utorak uveče da je za Srbiju "užasno teška situacija" kada je reč o Kosovu i Metohiji jer se na… »
Vučić: Dok sam predsednik neću priznati Kosovo u ovim granicama
Danas 07.05.2019
Dok sam ja predsednik, neću da priznam Kosovo u ovim granicama, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić za RTS. Vučić je u emisiji „Upitnik“ naglasio da je situacija sa Kosovom „izuzetno teška“, i da „stvari treba da pojednostavimo i… »
"Neću priznati Kosovo": Aleksandar Vučić poručio stranim partnerima: Možete samo da me ubijete, ali priznanja neće biti
Blic 07.05.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras da je navikao da bude okarakterisan kao krivac, ali da su on i Vlada uspeli da je Srbija uspešno vraćena iz ćorsokaka i da je povraćen deo onoga što je bilo izgubljeno. Vučić je u emisiji… »
Vesti dana »
Egipat pozdravlja primirje u Libanu: To će dovesti do deeskalacije
RTV pre 50 minutajoš 27 povezanih
Prvo okupljanje nakon tuče: Skupština Srbije danas glasa o budžetu za 2025. godinu
Blic pre 15 minutajoš 16 povezanih
Raketa pogodila vrtić i zgradu, ima mrtvih: Rusi se obružili na Kijev i Sumi, gradovi pod žestokim udarom
Blic pre 1 satjoš 12 povezanih
Fudbalski trener ili UFC borac: Pep Gvardiola krvav na konferenciji posle šokantnog remija Sitija! (foto) (video)
Hot sport pre 1 satjoš 7 povezanih