Повезане вести
Стигло модерно оружје: Руски хеликоптери - „убице тенкова“ долетели у Србију?
Вечерње новости 08.05.2019
Два руска хеликоптера Ми- 35М и Ми-17В5 стигла су у Србију и биће представљена у петак у Нишу на војној паради поводом Дана победе над фашизмом. Два руска хеликоптера Ми- 35М и Ми-17В5 стигла су у Србију и биће представљена у… »

Јачамо ударну моћ наше авијације! Са руским "ђавољим кочијама" нема нам равних у региону! (видео)
Правда 08.05.2019
Српска војска се од 2012. технички и технолошки убрзано модернизује и ремилитаризује, оцењује Мирослав Лазански, војни коментатор листа "Политика". Подсећа да је борбена моћ Србије намерно урушавана, али је тај процес сада… »

Руски тенк и хеликоптери стигли у Србију
РТС 08.05.2019
Два руска хеликоптера Ми-35М и тенк Т-72МС стигли су у Србију, јавља "Спутњик". Биће представљени у петак на војној паради у Нишу. Како наводи Спутњик, хеликоптери познати као "летеће оклопњаче" и "убице тенкова" налазе се… »

Руске "убице тенкова" стигле у Србију!
Мондо 08.05.2019
Два руска хеликоптера Ми- 35М стигла су у Србију и биће представљена у петак, 10. маја, у Нишу на војној паради поводом Дана победе над фашизмом, јавља Спутњик. Фото: ИоуТубе/принтсцреен/Армсс Араб Хеликоптери, познати као… »

Војска Србије значајно ојачана: Један од најбољих тенкова на свету стигао из Русије
Руски тенк Т-72 МС стигао је у Србију. Овај, један од најмоћнијих тенкова на свету, ће бити представљен у петак на војној паради у Нишу. Руски тенк Т-72 МС стигао је у Србију. Овај, један од најмоћнијих тенкова на свету, ће бити… »

Главне звезде параде у Нишу: На небу и руске "убице тенкова"
На војно-полицијској свечаности "Одбрана слободе", у петак, у Нишу, хеликоптери из Русије биће главне звезде. Повод Дан победе и 20 година од бомбардовања. РУСКИ хеликоптери Ми-35, познати као "летеће оклопњаче" и "убице… »

Вечерње Новости: Главне звезде параде у Нишу биће руски хеликоптери Ми-35
Танго Сикс 08.05.2019
Како у данашњем штампаном броју пишу „Вечерње новости“, на предстојећој војној паради односно Приказу способности Војске Србије и Министарства унутрашњих послова „Одбрана слободе“ која ће се одржати у петак 10. маја у Нишу… »

Вести дана »

Ученици београдске Математичке гимназије освојили шест медаља у Турској
Данас пре 5 сатијош 4 повезане

МУП: Ухапшен мушкарац из Београда због сумње да је на ТикТок-у позивао на насилну промену уставног уређења
Данас пре 7 сатијош 2 повезане

Обрадовић: Заслужили смо да победимо због великог срца и скока у нападу
РТС пре 5 сатијош 5 повезаних