Повезане вести

Мики Ђуричић доживео саобраћајну несрећу

Мики Ђуричић доживео саобраћајну несрећу

Телеграф 08.05.2019
Пчелар из Купинова наводно је заспао за воланом. Бивши учесник Задруге, Мики Ђуричић, доживео је саобраћајну незгоду и збринут је на ВМА у Београду. Према незваничним информацијама, Мики је заспао за воланом, а после несреће је… »
Мики Ђуричић имао саобраћајну незгоду: Хитно одвезен на ВМА

Мики Ђуричић имао саобраћајну незгоду: Хитно одвезен на ВМА

Блиц 08.05.2019
Мики Ђуричић доживео је рано јутрос око 5.45 саобраћајну незгоду код места Обреж у којој је задобио прелом карлице и тренутно се налази на ВМА. Како сазнајемо од извора, Мики је заспао за воланом због чега је дошло до удеса… »
Микијев отац после саобраћајке за "Блиц":"Повређен је успео сам да изађе из аута"

Микијев отац после саобраћајке за "Блиц":"Повређен је успео сам да изађе из аута"

Блиц 08.05.2019
Мики Ђуричић јутрос око 5.45 имао је саобраћајну незгоду на улазу у место Обреж близу Пећинаца када је како незванично сазнајемо заспао за воланом. Након тога пребачен је на ВМА где су обављени сви потребни прегледи. Његов отац… »
Мики Ђуричић се слупао, превезен на ВМА!

Мики Ђуричић се слупао, превезен на ВМА!

Мондо 08.05.2019
Учесник више ријалитија наводно је заспао за воланом! Домаћа штампа преноси да је Мики Ђуричић доживео саобраћајну несрећу, и да је хитно пребачен на Војно-медицинску академију. Мики је био сам у колима када је, наводно, заспао… »
Огласио се брат микија ђуричића: Ево у каквом је стању пчелар из Купинова после саобраћајке

Огласио се брат микија ђуричића: Ево у каквом је стању пчелар из Купинова после саобраћајке

Курир 08.05.2019
Мики Ђуричић, учесник најгледанијег ријалити програма "Задруге", доживео је саобраћајну незгоду, када је, како преносе медији, заспао за воланом. Тренутно се налази на Војномедицинској академији, а Ненад, Микијев брат од стрица… »
Мики Ђуричић имао саобраћајку: Пчелар из Купинова заспао за воланом! Хитно превезен на ВМА

Мики Ђуричић имао саобраћајку: Пчелар из Купинова заспао за воланом! Хитно превезен на ВМА

Курир 08.05.2019
Мики Ђуричић доживео је саобраћајну незгоду! Како сазнајемо од добро обавештеног извора, Мики је заспао за воланом, а тренутно се налази на Војномедицинској академији, где је збринут. Он је у свесном стању и осећа се добро, што… »

Вести дана »