Povezane vesti
Gimnazija: Prijavljivanje za upis učenika u dvojezično i odeljenje za učenike sa posebnim sposobnostima od 10. do 13. maja
Pirotske vesti 08.05.2019
Prijavljivanje za upis učenika u dvojezično odeljenje i odeljenje za učenike sa posebnim sposobnostima za informatiku obavljaće se u Gimnaziji Pirot od 10. do 13. maja od 9 do 14 časova. Pripremna nastava za osmake koji se upisuju u ova odeljenja pocinje… »
Prijavljivanje za dvojezično odeljenje i učenike sa posebnim sposobnostima za informatiku u Gimnaziji od 10. do 13. maja
Plus online 08.05.2019
Prijavljivanje za upis učenika u dvojezično odeljenje i odeljenje za učenike sa posebnim sposobnostima za informatiku u Gimnaziji Pirot obavljaće se od 10. do 13. maja od 9 do 14 časova.… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za 14. januar: Kraj ledenog talasa, temperatura ide do +10
Mondo pre 34 minutajoš 3 povezane
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 5 satijoš 4 povezane
"Upucani samo zato što su Srbi" Oglasila se Kancelarija za KiM: Napad pokazuje koliko su srpski povratnici ugroženi na prostoru Kosova i Metohije
Blic pre 9 satijoš 1 povezana
"Radujemo se da ga ponovo dočekamo" Tramp će predvoditi najveću američku delegaciju ikada na ovom samitu!
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana