Повезане вести
Бивши ријалити учесник показао језив призор из болнице: Микију Ђуричићу урађена екстензија ноге, интервенција након…
Курир 08.05.2019
Мики Ђуричић огласио се поново из болнице, па показао шта му се десило са ногом током саобраћајног удеса који му се догодио када је заспао за воланом. Пчелар из Купинова из сата у сат обавештава пратиоце на Инстаграму шта му се… »
Микија Ђуричића дан пре саобраћајке полиција заустављала два пута, а шокираће вас ЗБОГ ЧЕГА су му писали прекршајне пријаве…
Свет & Скандал 08.05.2019
Мики Ђуричић јутрос око 5.45 имао је саобраћајну незгоду на улазу у место Обреж близу Пећинаца, након чега је пребачен на ВМА, док се у току дана огласио овим поводом на друштвеним мрежама. – Сломио сам карличну кост на два… »
Откривамо: Микија Ђуричића дан пре саобраћајке полиција заустављала два пута, а шокираће вас због чега су му писали…
Блиц 08.05.2019
Мики Ђуричић јутрос око 5.45 имао је саобраћајну незгоду на улазу у место Обреж близу Пећинаца, након чега је пребачен на ВМА, док се у току дана огласио овим поводом на друштвеним мрежама. - Сломио сам карличну кост на два… »
Мики Ђуричић поломио карлицу: "Добро сам прошао"
Мондо 08.05.2019
Мики Ђуричић се огласио на друштвеним мрежама након саобраћајке због које се и даље налази на ВМА. Ријалити учесник Мики Ђуричић доживео је саобраћајну несрећу хитно је пребачен на Војно-медицинску академију, где се и сада… »
Преживео сам! Пчелар се огласио из болничког кревета: Прва исповест Микија Ђуричића након саобраћајке! Сломио сам карличну…
Курир 08.05.2019
Мики Ђуричић доживео је саобраћајну несрећу пошто је заспао за воланом. Он се налази на Војномедицијској академији, одакле се и огласио фотографијом на Инстаграму, па објаснио фановима шта се заправо десило. - Сломио сам карличну… »
ИСПОВЕСТ МИКИЈА ЂУРИЧИЋА НАКОН САОБРАЋАЈКЕ “Заспао сам, слетео и ударио у ћуприју, могло је бити горе”
Свет & Скандал 08.05.2019
Мики Ђуричић јутрос око 5.45 имао је саобраћајну незгоду на улазу у место Обреж близу Пећинаца након чега је пребачен на ВМА, а сада се огласио из болнице. До незгоде је дошло када је Мики заспао за воланом, а приликом… »
Исповест микија ђуричића након саобраћајке: "Заспао сам, слетео и ударио у ћуприју, могло је бити горе"
Блиц 08.05.2019
Мики Ђуричић јутрос око 5.45 имао је саобраћајну незгоду на улазу у место Обреж близу Пећинаца након чега је пребачен на ВМА, а сада се огласио из болнице. До незгоде је дошло када је Мики заспао за воланом, а приликом… »
Вести дана »

Полувреме: Вагнер носи Немачку, Шенгун предводник серије Турске
Спорт клуб пре 5 минутајош 48 повезаних

РХМЗ издао хитна упозорења за интензивне пљускове, град и олујни ветар широм Србије, укључујући Београд и околину
Наслови.аи пре 1 сатјош 64 повезане

Велики протест пољопривредника сутра у Новом Саду, студенти их подржали, министар Гламочић каже: „Излазак више стотина трактора на улице није битан“
Нова пре 5 сатијош 16 повезаних

ПМФ: Полиција на протесту 5. септембра користила опасан гас ЦН против грађана
Мој Нови Сад пре 1 сатјош 9 повезаних

"Ово је тотално нова Звезда, прво мора себе да упозна": Владан Милојевић о кључном задатку пред Партизан
Мондо пре 5 минутајош 28 повезаних