Povezane vesti

Bivši rijaliti učesnik pokazao jeziv prizor iz bolnice: Mikiju Đuričiću urađena ekstenzija noge, intervencija nakon…

Bivši rijaliti učesnik pokazao jeziv prizor iz bolnice: Mikiju Đuričiću urađena ekstenzija noge, intervencija nakon…

Kurir 08.05.2019
Miki Đuričić oglasio se ponovo iz bolnice, pa pokazao šta mu se desilo sa nogom tokom saobraćajnog udesa koji mu se dogodio kada je zaspao za volanom. Pčelar iz Kupinova iz sata u sat obaveštava pratioce na Instagramu šta mu se dešava u bolnici… »
Otkrivamo: Mikija Đuričića dan pre saobraćajke policija zaustavljala dva puta, a šokiraće vas zbog čega su mu pisali…

Otkrivamo: Mikija Đuričića dan pre saobraćajke policija zaustavljala dva puta, a šokiraće vas zbog čega su mu pisali…

Blic 08.05.2019
Miki Đuričić jutros oko 5.45 imao je saobraćajnu nezgodu na ulazu u mesto Obrež blizu Pećinaca, nakon čega je prebačen na VMA, dok se u toku dana oglasio ovim povodom na društvenim mrežama. - Slomio sam karličnu kost na dva mesta. U redu sam i… »
Mikija Đuričića dan pre saobraćajke policija zaustavljala dva puta, a šokiraće vas ZBOG ČEGA su mu pisali prekršajne…

Mikija Đuričića dan pre saobraćajke policija zaustavljala dva puta, a šokiraće vas ZBOG ČEGA su mu pisali prekršajne…

Svet & Skandal 08.05.2019
Miki Đuričić jutros oko 5.45 imao je saobraćajnu nezgodu na ulazu u mesto Obrež blizu Pećinaca, nakon čega je prebačen na VMA, dok se u toku dana oglasio ovim povodom na društvenim mrežama. – Slomio sam karličnu kost na dva mesta. U redu sam… »
Preživeo sam! Pčelar se oglasio iz bolničkog kreveta: Prva ispovest Mikija Đuričića nakon saobraćajke! Slomio sam…

Preživeo sam! Pčelar se oglasio iz bolničkog kreveta: Prva ispovest Mikija Đuričića nakon saobraćajke! Slomio sam…

Kurir 08.05.2019
Miki Đuričić doživeo je saobraćajnu nesreću pošto je zaspao za volanom. On se nalazi na Vojnomedicijskoj akademiji, odakle se i oglasio fotografijom na Instagramu, pa objasnio fanovima šta se zapravo desilo. - Slomio sam karličnu kost na dva… »
Miki Đuričić polomio karlicu: "Dobro sam prošao"

Miki Đuričić polomio karlicu: "Dobro sam prošao"

Mondo 08.05.2019
Miki Đuričić se oglasio na društvenim mrežama nakon saobraćajke zbog koje se i dalje nalazi na VMA. Rijaliti učesnik Miki Đuričić doživeo je saobraćajnu nesreću hitno je prebačen na Vojno-medicinsku akademiju, gde se i sada nalazi. Domaća… »
Ispovest mikija đuričića nakon saobraćajke: "Zaspao sam, sleteo i udario u ćupriju, moglo je biti gore"

Ispovest mikija đuričića nakon saobraćajke: "Zaspao sam, sleteo i udario u ćupriju, moglo je biti gore"

Blic 08.05.2019
Miki Đuričić jutros oko 5.45 imao je saobraćajnu nezgodu na ulazu u mesto Obrež blizu Pećinaca nakon čega je prebačen na VMA, a sada se oglasio iz bolnice. Do nezgode je došlo kada je Miki zaspao za volanom, a prilikom saobraćajke je zadobio… »
ISPOVEST MIKIJA ĐURIČIĆA NAKON SAOBRAĆAJKE “Zaspao sam, sleteo i udario u ćupriju, moglo je biti gore”

ISPOVEST MIKIJA ĐURIČIĆA NAKON SAOBRAĆAJKE “Zaspao sam, sleteo i udario u ćupriju, moglo je biti gore”

Svet & Skandal 08.05.2019
Miki Đuričić jutros oko 5.45 imao je saobraćajnu nezgodu na ulazu u mesto Obrež blizu Pećinaca nakon čega je prebačen na VMA, a sada se oglasio iz bolnice. Do nezgode je došlo kada je Miki zaspao za volanom, a prilikom saobraćajke je zadobio… »

Vesti dana »