Povezane vesti
Đilas ogorčen zbog odnosa prema vlasnici TV K9 u Vladi Srbije
Beta 08.05.2019
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) i jedan od lidera Saveza za Srbiju (SzS) Dragan Djilas izjavio je danas da je ogorčen načinom na koji je vlasnica televizije K9 Maja Pavlović bila tretirana na sastanku sa premijerkom Anom Brnabić u Vladi Srbije… »
Djilas: Ogorčen sam tretiranjem Maje Pavlović juče u Vladi Srbije, pretvorilo se u sudjenje
Beta video 08.05.2019
BEOGRAD - Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) i jedan od lidera Saveza za Srbiju (SzS) Dragan Djilas izjavio je danas da je ogorčen načinom na koji je vlasnica televizije K9 Maja Pavlović, koja je 23 dana štrajkovala gladju, bila tretirana na… »
Đilas: Sastanak premijerke sa Majom Pavlović kao suđenja 1945.
N1 Info 08.05.2019
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) i jedan od lidera Saveza za Srbiju (SzS) Dragan Đilas izjavio je da je ogorčen načinom na koji je vlasnica televizije K9 Maja Pavlović bila tretirana na sastanku sa premijerkom Anom Brnabić u Vladi Srbije i da se… »
Vesti dana »
Izabrano osam od devet članova Saveta REM-a, kandidat manjinskih zajednica bez dovoljno glasova
Beta pre 1 satjoš 59 povezanih
Štrajk glađu Dijane Hrke: 'Nije mi dobro, ali ostajem do kraja'
BBC News pre 26 minutajoš 108 povezanih
Filip Kostić nikad otvoreniji: „Za mene je dres reprezentacije uvek bio nešto posebno!“
Hot sport pre 2 satajoš 37 povezanih
U Srbiju stiže sve hladnije vreme: Evo od kog datuma počinje „smrzavanje“
Glas Zaječara pre 2 satajoš 27 povezanih
Saobraćajna policija za četiri dana otkrila 19.300 prekršaja, 856 vozača isključeno zbog alkohola
Serbian News Media pre 3 satajoš 21 povezana