Povezane vesti
Mrežu laži i prevara Filipa Gavranovića razotkrila je baš njegova supruga: Sve sumnje je povezala i shvatila šta se desilo, a…
Kurir 09.05.2019
Svedočenje Ivane Savović, sada već bivše žene stakloresca Filipa Gavranovića kome se sudi zbog ubistva prijatelja i pekara Nikole Ostojića razotkrilo je tok događaja tokom četiri dana agonije, koliko je trebalo da se makar donekle rasvetli stravičan… »
"Bio je crven, krvav, a onda se ispovraćao": Bivša žena stakloresca koji je ubio pekara otkriva sve detalje od nestanka do…
Blic 09.05.2019
Ivana Savović, bivša žena stakloresca Filipa Gavranovića, kome se sudi zbog ubistva pekara Nikole Ostojića 3. novembra 2017. godine u svojoj radnji u Resavskoj ulici u Beogradu, svedočila je u nastavku suđenja za ovaj zločin. Ona je tom prilikom otkrila… »
Suđenje staklorescu za ubistvo: Sumnjala sam, ali ništa me nisu pitali
Večernje novosti 08.05.2019
Na suđenju Filipu Gavranoviću, za ubistvo Nikole Ostojića u Beogradu, svedočila bivša žena optuženog: Bio je crven u licu, obliven znojem i otečenih zglobova. Sama sam ga prijavila policiji - rekla je Ivana Savović. PITALA sam ga: "Filipe, imaš li bilo… »
Vesti dana »
Đedović Handanović objavila novi nuklearni plan za Srbiju: Evo šta je dogovoreno u Parizu
Mondo pre 42 minutajoš 46 povezanih
Kragujevac jasno i glasno stoji uz svoje saborce: Završene akcije prikupljanja potpisa za oslobađanje Zlatka Kokanovića,
Danas pre 8 minutajoš 35 povezanih
Može li rat na Bliskom istoku ubrzo da se okonča? Ciljevi SAD i Izraela značajno suprotstavljeni
Euronews pre 27 minutajoš 87 povezanih
Zapalio se bojler, sestra odmah odreagovala i uzela PP aparat: Ovo su detalji požara u čačanskom porodilištu, sve završeno za nekoliko minuta
RINA pre 2 satajoš 26 povezanih
Amerikanci pobegli od iranskih projektila, lutaju gradovima; SAD ostaje bez raketa; Spremaju mu atentat na Modžtaba Hamneija (foto/video)
Večernje novosti pre 8 minutajoš 55 povezanih