Povezane vesti
Oproštaj ferera: Pamtite me po tome što sam se uvek borio za svaki poen
Večernje novosti 09.05.2019
Nikada nisam očekivao ovakav oproštaj i nisam tužan zbog poraza. Ovo je dan u kojem želim da uživam, veoma sam srećan zbog toga - rekao je Španac. Španski teniser David Ferer porazom od Aleksandra Zvereva u drugom kolu mastersa u Madridu završio… »
"Borio sam se do poslednjeg poena, po tome me pamtite"
N1 Info 09.05.2019
Španac David Ferer istakao je da je srećan čovek pošto je završio karijeru porazom od Aleksandra Zvereva u drugom kolu mastersa u Madridu. Mladi Nemac, treći nosilac na turniru, slavio je protiv iskusnog Španca sa 6:4, 6:1, posle jednog sata i 11… »
Odlazak "najvećeg ratnika": Gracias Ferru! (video)
Mondo 09.05.2019
David Ferer porazom u drugom kolu mastersa u Madridu okončao gotovo dve decenije dugu tenisku karijeru. David Ferer i zvanično je u penziji. Porazom od Aleksandera Zvereva u drugom kolu mastersa u Madridu (6:4, 6:1) stavio je tačku na 19 godina dugu… »
Gotovo - Zverev poslao Ferera u penziju!
Sportske.net 09.05.2019
Španac David Ferer oprostio se večeras od tenisa porazom od Nemca Aleksandera Zvereva u drugom kolu mastersa u Madridu. Zverev je pobedio Ferera sa 6:4, 6:1 posle sat i 12 minuta igre i u narednom kolu igraće sa Poljakom Hubertom Hurkačom koji je… »
Vesti dana »
Požari u Los Anđelesu: Najmanje 16 mrtvih, uništeno 15.000 hektara i 12.000 zgrada
Danas pre 3 satajoš 17 povezanih