Povezane vesti
U programu uživo: Veljko Ražnatović otkrio ko je glava porodice, a jednom rečenicom nasmejao voditelja
Blic 09.05.2019
Veljko Ražnatović gostovao je u "Novom jutru" kod Predraga Sarape i tom prilikom pričao o boksu, takmičenju, ali i o svadbi koja predstoji. Cecin sin je tom prilikom otkrio i da je njegova verenica Bogdana glava kuće. - Da se ja pitam, ja bih se… »
Veljko Ražnatović uživo šokirao naciju: Progovorio o venčanju sa Bogdanom, pa priznao ko je glava kuće! Ovo su od Cece…
Kurir 09.05.2019
Bokser Veljko Ražnatović, sin Svetlane Cece Ražnatović, uskoro treda da stane na ludi kamen, a njegova verenica Bogdana Rodić već je glava porodice. "Da se ja pitam, ja bih se sutra oženio. Ne znam, kad kaže žena, ona je gazdarica", rekao je… »
Vesti dana »

Otvoreno pismo Aleksandru Šapiću posle sramne objave o karnevalu na dane kad se sećamo žrtava masovnih ubistava
Serbian News Media pre 47 minutajoš 70 povezanih

Svetski dan slobode medija 2025: Situacija u svetu nikad izazovnija
Pravo u centar pre 2 satajoš 15 povezanih

Zelenski "preti": Moguć je napad na Moskvu 9. maja - odbacujemo primirje!
Pravda pre 1 satjoš 19 povezanih

"Koliko jadan moraš da budeš da lažeš kao Ponoš oko ovakvih stvari" Brnabić: Evo koliko nije bio planiran sastanak između Vučića i Trampa
Kurir pre 35 minutajoš 12 povezanih

VIDEO Haos pred veliki derbi u Hrvatskoj: Masovna tuča navijača izazvala stampedo, čuli se jauci i vrisci
Nova pre 1 satjoš 16 povezanih