Povezane vesti
Haradinaj ponovo preti: "Mi postojimo, Kosovo je nezavisno. Srbija to mora da razume, što pre - to bolje"
Blic 09.05.2019
Beogradu je potrebna hrabrost da ide napred, a ne samo da čuva sopstvene interese, kaže premijer privremenih prištinskih institucija Ramuš Haradinaj. - Neko mora da ima tu hrabrost i da prizna realnost. Mi postojimo, Kosovo postoji, ono je nezavisna i… »
Haradinaj: Ako Srbija nije spremna za dogovor o priznanju Kosova, sačekaćemo
N1 Info 09.05.2019
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj rekao je da očekuje da će se na narednom samitu predstavnika balkanske šestorke u Parizu razgovarati o elementima mogućeg dogovora o priznanju između Kosova i Srbije i ocenio kao dobro što je odbačen razgovor o granicama… »
Haradinaj u Parizu očekuje razgovor o elementima dogovora o priznanju između Kosova i Srbije
Beta 09.05.2019
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj rekao je da očekuje da će se na narednom samitu predstavnika balkanske šestorke u Parizu razgovarati o elementima mogućeg dogovora o priznanju izmedju Kosova i Srbije i ocenio kao dobro što je odbačen razgovor o granicama… »
„Ako Srbija nije spremna – sačekaćemo“
Dojče vele 09.05.2019
Diskusije o granicama su povratak u tragičnu prošlost, kaže premijer Kosova Ramuš Haradinaj u kratkom intervjuu za DW na srpskom. On najavljuje da će se u Parizu razgovarati o elementima mogućeg dogovora „o priznanju“. DW: Gospodine Haradinaj, samit u… »
Vesti dana »
Đurić: Nikada nećemo odustati od srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, tendenciozne dezinformacije
RTV pre 0 minutajoš 24 povezane
Cena nafte pala na blizu 90 dolara po barelu nakon Trampove izjave da će se rat završtiti vrlo brzo
N1 Info pre 15 minutajoš 23 povezane
„Da li me zavitlavate?”: Sramna izjava komentatora na očigledan faul nad Jokićem!
Hot sport pre 1 satjoš 51 povezana
Naftni giganti iz Persijskog zaliva smanjuju proizvodnju zbog Ormuskog moreuza: Evo i zašto
Telegraf pre 15 minutajoš 22 povezane