Povezane vesti
Tramp: Si mi je napisao predivno pismo
N1 Info 10.05.2019
Američki predsednik Donald Tramp rekao je da je primio "predivno pismo" od kineskog predsednika Si Đinpinga u trenutku kada se nastavljaju trgovinski pregovori između dveju svetskih sila u Vašingtonu. "Upravo mi je napisao predivno pismo. Upravo sam ga… »
Wall Street: S&P 500 pao četvrti dan zaredom
SEEbiz 10.05.2019
NEW YORK – Na Wall Streetu je u četvrtak S&P 500 indeks pao četvrti dan zaredom jer su ulagači oprezni uoči nastavka trgovinskih pregovora između Kine i SAD-a, premda je predsjednik SAD-a Donald Trump poručio da je dogovor moguć do kraja tjedna. Američki… »
Tramp smatra da je do kraja nedelje moguć sporazum sa Kinom
Danas 09.05.2019
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je večeras da je od kineskog kolege Si Đinpinga dobio „lepo pismo“ i dodao da je do kraja nedelje moguć trgovinski sporazum sa Kinom. „Sve je još moguće“, rekao je Tramp odgovarajuće na pitanje novinara o mogućem… »
Vesti dana »
Studenti Pravnog fakulteta od Vučića zatražili izbore, podržali glumce Narodnog pozorišta
Serbian News Media pre 13 minutajoš 25 povezanih
Zelenski iz Rima odgovorio na poziv Donalda Trampa da održi predsedničke izbore u Ukrajini
Telegraf pre 2 satajoš 39 povezanih
Vučić opet preti Rusima zbog NIS: Mi ćemo morati da delujemo kao država... Ako se desi, to će biti za 37 dana
Pravda pre 5 satijoš 27 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 4 satijoš 34 povezane