Povezane vesti
Tramp: Si mi je napisao predivno pismo
N1 Info 10.05.2019
Američki predsednik Donald Tramp rekao je da je primio "predivno pismo" od kineskog predsednika Si Đinpinga u trenutku kada se nastavljaju trgovinski pregovori između dveju svetskih sila u Vašingtonu. "Upravo mi je napisao predivno pismo. Upravo sam ga… »
Wall Street: S&P 500 pao četvrti dan zaredom
SEEbiz 10.05.2019
NEW YORK – Na Wall Streetu je u četvrtak S&P 500 indeks pao četvrti dan zaredom jer su ulagači oprezni uoči nastavka trgovinskih pregovora između Kine i SAD-a, premda je predsjednik SAD-a Donald Trump poručio da je dogovor moguć do kraja tjedna. Američki… »
Tramp smatra da je do kraja nedelje moguć sporazum sa Kinom
Danas 09.05.2019
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je večeras da je od kineskog kolege Si Đinpinga dobio „lepo pismo“ i dodao da je do kraja nedelje moguć trgovinski sporazum sa Kinom. „Sve je još moguće“, rekao je Tramp odgovarajuće na pitanje novinara o mogućem… »
Vesti dana »

Netanjahu naredio početak pregovora o oslobađanju izraelskih talaca i najavio plan o preuzimanju Gaze
Danas pre 4 satijoš 3 povezane

Igor Božić zahvalio građanima na podršci: Novinari N1 nastavljaju da rade profesionalno uprkos pritiscima
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

Uhapšen mladić iz Beograda koji je bacio ručnu bombu na lokal u kragujevačkom naselju Smolvil
Danas pre 9 satijoš 1 povezana