Повезане вести

Пазарци "врући", али недовољно за Партизан

Пазарци "врући", али недовољно за Партизан

Мондо 10.05.2019
Црно-бели су и после 4. кола задржали максималан учинак у Б групи КЛС Суперлиге. Кошаркаши Партизана у Новом Пазару су наишли на пуне трибине, бучне навијаче и максимално мотивисан домаћи тим, који је готово цело једно полувреме… »
Јокић фантастичан и усамљен, Портландова спољна линија разнела Денвер (видео)

Јокић фантастичан и усамљен, Портландова спољна линија разнела Денвер (видео)

Моззарт спорт 10.05.2019
Играће се мајсторица... Денвер је пропустио прву меч лопту за финале Запада, Портланд је победом 119:108 на свом паркету изједначио на 3:3 у серији, па ће се играти седма у Колораду. Као и против Сан Антонија у четвртфиналу… »
Јокић: Драго ми је због Нуркића

Јокић: Драго ми је због Нуркића

Н1 Инфо 10.05.2019
Никола Јокић је после пораза у шестој утакмици полуфиналне плеј-оф серије Западне конференције од Портланда посебно поменуо некадашњег саиграча Јусуфа Нуркића који је недавно имао тешку повреду ноге због које пропушта… »
Јокићевих 29 поена недовољно за победу Денвера

Јокићевих 29 поена недовољно за победу Денвера

Политика 10.05.2019
ПОРТЛАНД – Кошаркаши Портланда победили су Денвер са 119:108 и тако изједначили на 3:3 у полуфиналу Западне конференције НБА лиге. Портланд је до победе водио Демијан Лилард са 32 поена, од којих је 17 постигао у трећој… »
Шмекер у поразу: Ривал је ривал, пријатељ је пријатељ

Шмекер у поразу: Ривал је ривал, пријатељ је пријатељ

Мондо 10.05.2019
Никола Јокић искористио је разговор са новинарима, током ког је "поштедео" микрофон, да упути речи подршке несуђеном ривалу у увелико незаборавној серији између Денвера и Портланда. Портланд Трејлблејзерси преживели су у првом од… »
Неко је провокатор, а неко: - шмекер! Ево коју поруку је Никола Јокић послао Јусуфу Нуркићу!

Неко је провокатор, а неко: - шмекер! Ево коју поруку је Никола Јокић послао Јусуфу Нуркићу!

Спортал блиц 10.05.2019
Никола Јокић је после пораза у шестој утакмици полуфиналне плеј-оф серије Западне конференције од Портланда посебно поменуо некадашњег саиграча Јусуфа Нуркића који је недавно имао тешку повреду ноге због које пропушта… »
НБА: Фила изборила ‘мајсторицу’ – Денвер поклекао, Јокић није могао сам, умало туча после фаула Србина (видео)

НБА: Фила изборила ‘мајсторицу’ – Денвер поклекао, Јокић није могао сам, умало туча после фаула Србина (видео)

Хот спорт 10.05.2019
Озбиљно се закувало у две плеј-оф серије у којима играју српски кошаркаши, те је после дуела у ноћи између четвртка и петка познато да ћемо у оба окршаја гледати ‘мајсторице’. Филаделфија је у шестој утакмици успела да сломи… »
Шоу у портланду! Јокић поново бриљирао, туча избегнута за длаку, Блејзерси изборили мајсторицу!

Шоу у портланду! Јокић поново бриљирао, туча избегнута за длаку, Блејзерси изборили мајсторицу!

Спортал блиц 10.05.2019
Денвер и Портланд играће седми меч за пласман у финале Западне конференције. Блејзерси су у шестом мечу успели да победе Нагетсе са 119:108, изједначе резултат у серији на 3:3 и закажу мајсторицу у Денверу у ноћи између недеље и… »
НБА: Јокић није могао сам, Портланд изборио мајсторицу

НБА: Јокић није могао сам, Портланд изборио мајсторицу

Дневник 10.05.2019
ПОРТЛАНД: Мајсторица ће да одлучи финалисту Западне конференције плеј-офа НБА лиге, пошто је Портланд у шестом мечу победио Денвер Николе Јокића са 119:108. Јокић је у Орегону поново био сјајан са 29 поена, 12 скокова и осам… »
Јокић још једном мора да се докаже и у седмој утакмици (ВИДЕО)

Јокић још једном мора да се докаже и у седмој утакмици (ВИДЕО)

Вести онлине 10.05.2019
Портланд се изборио за "мајсторицу" победом пред својом публиком са 119:108. У Денверу се до ове сезоне седма утакмица у плеј-офу није играла 40 година, а у овој сезони ће и други пут. Тим из Колорада је прошао прво коло у… »
Поново "мајсторица" у Денверу, Јокић одличан, Портланд изједначио

Поново "мајсторица" у Денверу, Јокић одличан, Портланд изједначио

Глас Америке 10.05.2019
Кошаркаши Денвера нису искористили прву прилику да се пласирају у финале Западне конференеције, пошто су у шестој утакмици серије против Портланда поражени у гостима - 119:108. Седма утакмица игра се у Денверу у недељу, баш као… »
Јокић изашао раније, Денвер опет у седмој утакмици!

Јокић изашао раније, Денвер опет у седмој утакмици!

Мондо 10.05.2019
Нагетси су прву плеј-оф победу после десет година остварили у "мајсторици" са Спарсима. Сада их чека још једна "победи или иди кући" утакмица, овог пута са Блејзерсима. Фото: Тањуг/АП Пхото/Цраиг Митцхеллдиер Невољно и уморно… »
Филаделфија изједначила, играће се "мајсторица" у Торонту

Филаделфија изједначила, играће се "мајсторица" у Торонту

Вести онлине 10.05.2019
У шестој утакмици у полуфиналу Источне конференције "сиксерси" победили на свом терену са 112:101. "Мајсторица" у ноћи између недеље и понедељка по нашем времену одлучиће хоће ли у конференцијско финале Торонто, који је у том… »
Јокић не може сам, одлука у недељу у Денверу

Јокић не може сам, одлука у недељу у Денверу

Н1 Инфо 10.05.2019
Кошаркаши Портланда победили су Денвер 119:108 у шестој утакмици полуфинала Западне конференције НБА лиге и тако изборили мајсторицу која ће у недељу бити одиграна у Пепси Центру у Колораду. Блејзерсе су до 3-3 у серији… »
Јокић развалио Портланд, умало изазвао тучу, али није могао сам до финала Запада! (видео)

Јокић развалио Портланд, умало изазвао тучу, али није могао сам до финала Запада! (видео)

Телеграф 10.05.2019
Српски центар био близу трипл дабл учинка, али није могао сам да сруши Портланд, па ће се играти мајсторица. Кошаркаши Денвера поражени су у шестој утакмици полуфинала плеј-офа у Портланду 119:108 чиме је тим из Орегона… »
Суперлига: Мега убедљива против Динамика, Тамиш бољи од Слободе

Суперлига: Мега убедљива против Динамика, Тамиш бољи од Слободе

Вечерње новости 09.05.2019
Мега је на крилима Битадзеа и Чарапића стигла до лаког тријумфа, Смиљанић предводио Тамиш против Слободе. Кошаркаши Мега Бемакса победили су данас у гостима екипу Динамика са 102:85 (29:25, 25:15, 25:21, 23:24), у утакмици… »

Вести дана »