Povezane vesti

Mandić: Rekao sam Vučiću i Dodiku da Milo stoji iza presude

Mandić: Rekao sam Vučiću i Dodiku da Milo stoji iza presude

Dnevnik 11.05.2019
BEOGRAD: Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić izjavio je za N1 da je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i predsedavajućem Predsedništva BiH Miloradu Dodiku preneo "da iza presuda u slučaju ''Državni udar'' stoje predsednik Crne Gore… »
Mandić za N1: Đukanović stoji iza presude, upozorio sam Vučića i Dodika na njega

Mandić za N1: Đukanović stoji iza presude, upozorio sam Vučića i Dodika na njega

Danas 11.05.2019
Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić potvrdio je za N1 da je sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem nakon jučerašnje vojne parade u Nišu razgovarao o presudama u slučaju pokušaja terorizma u Crnoj Gori, za šta je osuđen na pet… »

N1 Info 11.05.2019
Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić potvrdio je za N1 da je sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem nakon jučerašnje vojne parade u Nišu razgovarao o presudama u slučaju pokušaja terorizma u Crnoj Gori, za šta je osuđen na pet… »
Vijesti: Vučić poslao avion po Mandića

IndeksOnline 11.05.2019
PODGORICA – Srpski predsednik Aleksandar Vučić pozvao je jednog od lidera Demokratskog fronta (DF) Andriju Mandića na razgovore nakon presude u slučaju pokušaja terorizma i po njega poslao avion Vlade Srbije, pišu danas podgoričke Vijesti… »
Katnić: Milo nema veze sa presudama

Katnić: Milo nema veze sa presudama

Večernje novosti 11.05.2019
Ne stišava se revolt osuđenih u slučaju "državni udar" u Crnoj Gori. SDT negira da je odluka doneta po naredbi braće Đukanović. CRNOGORSKI specijalni državni tužilac Milivoje Katnić odbacio je optužbe lidera Demokratskog fronta Andrije Mandića… »
Vijesti: Vučić pozvao Mandića na razgovore i poslao vladin avion po njega

Vijesti: Vučić pozvao Mandića na razgovore i poslao vladin avion po njega

N1 Info 11.05.2019
Srpski predsednik Aleksandar Vučić pozvao je jednog od lidera Demokratskog fronta (DF) Andriju Mandića na razgovore nakon presude u slučaju pokušaja terorizma i po njega poslao avion Vlade Srbije, pišu danas podgoričke Vijesti. Vučić je juče… »

Danas 11.05.2019
Srpski predsednik Aleksandar Vučić pozvao je jednog od lidera Demokratskog fronta (DF) Andriju Mandića na razgovore nakon presude u slučaju pokušaja terorizma i po njega poslao avion Vlade Srbije, pišu danas podgoričke Vijesti. Vučić je juče… »

Vesti dana »