Повезане вести

Ову лоптицу не би стигао ни Болт, али јесте Ђоковића, а онда је врхунски поентирао! (видео)

Ову лоптицу не би стигао ни Болт, али јесте Ђоковића, а онда је врхунски поентирао! (видео)

Телеграф 11.05.2019
Само овај потез показује да се наш ас враћа на ниво од пре неколико месеци. Најбољи тенисер света Новак Ђоковић без одиграног поена добио је меч четвртфинала на мастерсу у Мадриду против Хрвата Марина Чилића, који се повука због… »
Ђоковић нахвалио Тима, па изјавом гурнуо "прст у око" публици у Мадриду! (видео)

Ђоковић нахвалио Тима, па изјавом гурнуо "прст у око" публици у Мадриду! (видео)

Телеграф 11.05.2019
"Победио сам најбољег играча на свету на шљаци ове године" истакао је српски тенисер. Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пласирао се у финале Мастерса у Мадриду победивши у полуфиналу Доминика Тима са 2:0 после два тај-брејка… »
Тим наоштрен за Ђоковића: Већи је изазов сада, него на последња два меча која сам добио против Новака!

Тим наоштрен за Ђоковића: Већи је изазов сада, него на последња два меча која сам добио против Новака!

Телеграф 11.05.2019
Тренутни скор је 5:2 у корист српског тенисера, али је Тим тај који се последњи радовао. Аустријанац Доминик Тим направио је велики преокрет у петак поподне, када је у три сета избацио Роџера Федерера у четвртфиналу АТП турнира… »

Вести дана »