Povezane vesti

Mandić: Rekao sam Vučiću i Dodiku da Milo i njegov brat stoje iza presude za „državni udar“

Mandić: Rekao sam Vučiću i Dodiku da Milo i njegov brat stoje iza presude za „državni udar“

Sputnik 11.05.2019
Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić izjavio je da je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i predsedavajućem Predsedništva BiH Miloradu Dodiku preneo „da iza presude u slučaju ’državni udar‘ stoje predsednik Crne Gore Milo… »
Mandić: Rekao sam Vučiću i Dodiku da Milo stoji iza presude i da on nije prijatelj srpskog naroda!

Mandić: Rekao sam Vučiću i Dodiku da Milo stoji iza presude i da on nije prijatelj srpskog naroda!

Kurir 11.05.2019
Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić izjavio je da je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i predsedavajućem Predsedništva BiH Miloradu Dodiku preneo "da iza presuda u slučaju 'Državni udar' stoje predsednik Crne Gore Milo Đukanović… »
Mandić: Rekao sam Vučiću i Dodiku da Milo stoji iza presude

Mandić: Rekao sam Vučiću i Dodiku da Milo stoji iza presude

Večernje novosti 11.05.2019
Mandić je posle jučerašnje vojne parade u Nišu razgovarao sa Vučićem i Dodikom o presudama u slučaju pokušaja terorizma u Crnoj Gori, za šta je prvostepeno osuđen na pet godina zatvora. Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić izjavio… »
"Rekao sam Vučiću, Milo je neprijatelj srpskog naroda"

"Rekao sam Vučiću, Milo je neprijatelj srpskog naroda"

Mondo 11.05.2019
Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić kaže da je razgovarao s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, kojem je rekao da predsednik Crne Gore Milo Đukanović stoji iza presuda u slučaju pokušaja za terorizma u toj državi. Foto… »
Andrija Mandić otkrio šta je rekao Vučiću i Dodiku u Nišu

Andrija Mandić otkrio šta je rekao Vučiću i Dodiku u Nišu

Telegraf 11.05.2019
Mandić je posle jučerašnje vojne parade u Nišu razgovarao sa Vučićem i Dodikom o presudama u slučaju pokušaja terorizma u Crnoj Gori, za šta je prvostepeno osuđen na pet godina zatvora. Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić izjavio… »

Vesti dana »