Povezane vesti
Plenković: U Blajburgu se osuđuju svi posleratni zločini komunista
Sputnik 11.05.2019
Komemoracija u Blajburgu treba da bude održana uprkos crkvenim i političkim kontroverzama u Austriji, izjavio je danas premijer Hrvatske Andrej Plenković za „Večernji list“. „Hrvatski sabor je pokrovitelj komemoracije i mislim da ona treba da bude… »
Plenković uprkos protivljenju austrije: Komemoracija u Blajburgu treba da bude održana!
Kurir 11.05.2019
Komemoracija u Blajburgu treba da bude održana uprkos crkvenim i političkim kontroverzama u Austriji, izjavio je danas premijer Hrvatske Andrej Plenković. "Hrvatski sabor je pokrovitelj komemoracije i mislim da ona treba da bude održana, uz dužno… »
Plenković: Treba održati komemoraciju u Blajburgu
Vesti online 11.05.2019
"Komemoracija u Blajburgu treba da bude održana uprkos crkvenim i političkim kontroverzama u Austriji", izjavio je danas premijer Hrvatske Andrej Plenković za Večernji list. - Hrvatski sabor je pokrovitelj komemoracije i mislim da ona treba da bude… »
Plenković: Treba održati komemoraciju u Blajburgu
Večernje novosti 11.05.2019
Komemoracija u Blajburgu treba da bude održana uprkos crkvenim i političkim kontroverzama u Austriji, izjavio je danas premijer Hrvatske Andrej Plenković za Večernji list. Komemoracija u Blajburgu treba da bude održana uprkos crkvenim i političkim… »
Plenković: Na komemoraciji u Blajburgu treba poštovati austrijske zakone
N1 Info 11.05.2019
Na komemoraciji u Bjaburgu treba poštovati austrijske zakone, poručio je hrvatski premijer Andrej Plenković u zagrebačkoj štampi. Izvor: N1 Uprkos crkvenim i političkim kontroverzama koje prate najavljeni komemorativni skup u Austriji, komemoraciju na… »
Vesti dana »
UŽIVO Izbori na Kosovu i Metohiji, velika izlaznost na severu pokrajine
Sputnik pre 6 minutajoš 27 povezanih
Ignorisao još jednu sjajnu Jokićevu partiju: Adelman ćutao o tripl-dablu, pa poručio – „Sve je na stolu!“
Hot sport pre 51 minutajoš 44 povezane
Prvi građani potpisali peticiju za prevremene izbore BLOG
Glas Šumadije pre 46 minutajoš 16 povezanih
Počela akcija uklanjanja bombe iz Drugog svetskog rata sa gradilišta u Beogradu na vodi
N1 Info pre 41 minutajoš 15 povezanih