Povezane vesti
Plenković: U Blajburgu se osuđuju svi posleratni zločini komunista
Sputnik 11.05.2019
Komemoracija u Blajburgu treba da bude održana uprkos crkvenim i političkim kontroverzama u Austriji, izjavio je danas premijer Hrvatske Andrej Plenković za „Večernji list“. „Hrvatski sabor je pokrovitelj komemoracije i mislim da ona treba da… »
Plenković uprkos protivljenju austrije: Komemoracija u Blajburgu treba da bude održana!
Kurir 11.05.2019
Komemoracija u Blajburgu treba da bude održana uprkos crkvenim i političkim kontroverzama u Austriji, izjavio je danas premijer Hrvatske Andrej Plenković. "Hrvatski sabor je pokrovitelj komemoracije i mislim da ona treba da bude održana, uz dužno… »
Plenković: Treba održati komemoraciju u Blajburgu
Vesti online 11.05.2019
"Komemoracija u Blajburgu treba da bude održana uprkos crkvenim i političkim kontroverzama u Austriji", izjavio je danas premijer Hrvatske Andrej Plenković za Večernji list. - Hrvatski sabor je pokrovitelj komemoracije i mislim da ona treba da bude… »
Plenković: Treba održati komemoraciju u Blajburgu
Večernje novosti 11.05.2019
Komemoracija u Blajburgu treba da bude održana uprkos crkvenim i političkim kontroverzama u Austriji, izjavio je danas premijer Hrvatske Andrej Plenković za Večernji list. Komemoracija u Blajburgu treba da bude održana uprkos crkvenim i političkim… »
Plenković: Na komemoraciji u Blajburgu treba poštovati austrijske zakone
N1 Info 11.05.2019
Na komemoraciji u Bjaburgu treba poštovati austrijske zakone, poručio je hrvatski premijer Andrej Plenković u zagrebačkoj štampi. Izvor: N1 Uprkos crkvenim i političkim kontroverzama koje prate najavljeni komemorativni skup u Austriji, komemoraciju… »
Vesti dana »
Glumac Radoslav Milenković se obratio studentima: Nagovestili ste proleće, a u proleće vraćaju se rode
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
BIRODI: Oglašavanje SNS o izveštavanju RTS primer neukog i pretećeg sadržaja
Danas pre 6 satijoš 4 povezane
Bjelogrlić na protestu u Novom Sadu: Studenti ne oslobađaju samo Srbiju, već ceo region
Beta pre 4 satijoš 1 povezana