Повезане вести
Пленковић: У Блајбургу се осуђују сви послератни злочини комуниста
Спутник 11.05.2019
Комеморација у Блајбургу треба да буде одржана упркос црквеним и политичким контроверзама у Аустрији, изјавио је данас премијер Хрватске Андреј Пленковић за „Вечерњи лист“. „Хрватски сабор је покровитељ комеморације и мислим да… »
Пленковић упркос противљењу аустрије: Комеморација у Блајбургу треба да буде одржана!
Курир 11.05.2019
Комеморација у Блајбургу треба да буде одржана упркос црквеним и политичким контроверзама у Аустрији, изјавио је данас премијер Хрватске Андреј Пленковић. "Хрватски сабор је покровитељ комеморације и мислим да она треба да буде… »
Пленковић: Треба одржати комеморацију у Блајбургу
Вести онлине 11.05.2019
"Комеморација у Блајбургу треба да буде одржана упркос црквеним и политичким контроверзама у Аустрији", изјавио је данас премијер Хрватске Андреј Пленковић за Вечерњи лист. - Хрватски сабор је покровитељ комеморације и мислим… »
Пленковић: Треба одржати комеморацију у Блајбургу
Вечерње новости 11.05.2019
Комеморација у Блајбургу треба да буде одржана упркос црквеним и политичким контроверзама у Аустрији, изјавио је данас премијер Хрватске Андреј Пленковић за Вечерњи лист. Комеморација у Блајбургу треба да буде одржана упркос… »
Пленковић: На комеморацији у Блајбургу треба поштовати аустријске законе
Н1 Инфо 11.05.2019
На комеморацији у Бјабургу треба поштовати аустријске законе, поручио је хрватски премијер Андреј Пленковић у загребачкој штампи. Извор: Н1 Упркос црквеним и политичким контроверзама које прате најављени комеморативни скуп у… »
Вести дана »
Трамп на удару критика: Венецуела осудила изјаву америчког председника о затварању ваздушног простора изнад те земље
Вечерње новости пре 1 сатјош 26 повезаних
Жељко Обрадовић званично више није тренер Партизана, клуб у кризи пред важне утакмице
Наслови.аи пре 4 сатијош 72 повезане
Сијарто: Није нам потребна дозвола Брисела за разговоре с Русијом
Вести онлине пре 1 сатјош 47 повезаних