Povezane vesti

Plenković: U Blajburgu se osuđuju svi posleratni zločini komunista

Plenković: U Blajburgu se osuđuju svi posleratni zločini komunista

Sputnik 11.05.2019
Komemoracija u Blajburgu treba da bude održana uprkos crkvenim i političkim kontroverzama u Austriji, izjavio je danas premijer Hrvatske Andrej Plenković za „Večernji list“. „Hrvatski sabor je pokrovitelj komemoracije i mislim da ona treba da… »
Plenković uprkos protivljenju austrije: Komemoracija u Blajburgu treba da bude održana!

Plenković uprkos protivljenju austrije: Komemoracija u Blajburgu treba da bude održana!

Kurir 11.05.2019
Komemoracija u Blajburgu treba da bude održana uprkos crkvenim i političkim kontroverzama u Austriji, izjavio je danas premijer Hrvatske Andrej Plenković. "Hrvatski sabor je pokrovitelj komemoracije i mislim da ona treba da bude održana, uz dužno… »
Plenković: Treba održati komemoraciju u Blajburgu

Vesti online 11.05.2019
"Komemoracija u Blajburgu treba da bude održana uprkos crkvenim i političkim kontroverzama u Austriji", izjavio je danas premijer Hrvatske Andrej Plenković za Večernji list. - Hrvatski sabor je pokrovitelj komemoracije i mislim da ona treba da bude… »

Večernje novosti 11.05.2019
Komemoracija u Blajburgu treba da bude održana uprkos crkvenim i političkim kontroverzama u Austriji, izjavio je danas premijer Hrvatske Andrej Plenković za Večernji list. Komemoracija u Blajburgu treba da bude održana uprkos crkvenim i političkim… »
Plenković: Na komemoraciji u Blajburgu treba poštovati austrijske zakone

Plenković: Na komemoraciji u Blajburgu treba poštovati austrijske zakone

N1 Info 11.05.2019
Na komemoraciji u Bjaburgu treba poštovati austrijske zakone, poručio je hrvatski premijer Andrej Plenković u zagrebačkoj štampi. Izvor: N1 Uprkos crkvenim i političkim kontroverzama koje prate najavljeni komemorativni skup u Austriji, komemoraciju… »

Vesti dana »