Повезане вести
Уведите и Јањуша: Давиду није добро од када је Анин бивши ушао у ријалити! (видео)
Курир 12.05.2019
Давид Драгојевић разговарао је са девојком Аном Кораћ и притом открио да му смета што је Марко Марковић ушао у ријалити. Анин бивши дечко, који је био и са Мином Врбашки, убачен је поново у Белу кућу, а то се Давиду очигледно… »
Вратили бивше задругаре у ријалити: Он је избачен, а овакав преокрет нико није очекивао
Блиц 12.05.2019
Синоћ је уследио преокрет у "Задрузи". Репер Ненад Алексић Ша избачен је из ријалитија, а одмах после њега ушли су нови ријалити играчи, који су већ били на имању. Задругари номиновани за изацивање за ову недељу су Бранислав… »
Мина Врбашки изгубила разум када јој се бивши појавио у ријалитију: Хоћу кући, не могу ја ово! (видео)
Курир 12.05.2019
Мина Врбашки изнервирала се када је њен бивши дечко Марко Марковић ушао у ријалити, па је проговорила о томе како се осећа. Марко се са Мином само хладно поздравио, рекао јој: "Поштовање" и додао да ће са њом причати касније… »
Поново убачени бивши ријалити учесници: За њу су говорили да се мува са Слобом, а он је био Минин дечко! Ево ко је напустио…
Курир 12.05.2019
Марко Марковић, који је имао везу са Мином Врбашки и Елеонора Миљковић, коју су повезивали са Слобом Радановићем, поново су учесници ријалитија. Репер Ненад Алексић Ша избачен је из "Задруге 2", а одмах после њега ушли су нови… »
Вести дана »

Избори на Косову се ближе, а Приштина додаје гас: Притисци, инциденти и политички инжењеринг на делу: Курти Србе користи као мету за поткусуривање
Блиц пре 44 минутајош 1 повезана

Сунчана субота пред нама: До 31 степен, али у недељу нагли обрт времена
Ало пре 1 сатјош 5 повезаних

Решена велика дилема: Ево ко има предност у саобраћају: Бицикл, тротинет, аутомобил, и где су међу њима пешаци
Блиц пре 59 минутајош 1 повезана

(Мапе) стиже права јесен, температура пада за 16 степени! Овог датума имаћемо право захлађење, а онда наступа бабље лето
Блиц пре 4 минутајош 1 повезана

Армин Синанчевић остао испао са СП, па поручио: "Да сам ушао у финале, био сам спреман за много више..."
Телеграф пре 1 сатјош 6 повезаних