Povezane vesti
Uvedite i Janjuša: Davidu nije dobro od kada je Anin bivši ušao u rijaliti! (video)
Kurir 12.05.2019
David Dragojević razgovarao je sa devojkom Anom Korać i pritom otkrio da mu smeta što je Marko Marković ušao u rijaliti. Anin bivši dečko, koji je bio i sa Minom Vrbaški, ubačen je ponovo u Belu kuću, a to se Davidu očigledno nije dopalo. "Šta tebe briga… »
Vratili bivše zadrugare u rijaliti: On je izbačen, a ovakav preokret niko nije očekivao
Blic 12.05.2019
Sinoć je usledio preokret u "Zadruzi". Reper Nenad Aleksić Ša izbačen je iz rijalitija, a odmah posle njega ušli su novi rijaliti igrači, koji su već bili na imanju. Zadrugari nominovani za izacivanje za ovu nedelju su Branislav Radonić Brendon, koga je… »
Mina Vrbaški izgubila razum kada joj se bivši pojavio u rijalitiju: Hoću kući, ne mogu ja ovo! (video)
Kurir 12.05.2019
Mina Vrbaški iznervirala se kada je njen bivši dečko Marko Marković ušao u rijaliti, pa je progovorila o tome kako se oseća. Marko se sa Minom samo hladno pozdravio, rekao joj: "Poštovanje" i dodao da će sa njom pričati kasnije. "Ja sam se stvarno… »
Ponovo ubačeni bivši rijaliti učesnici: Za nju su govorili da se muva sa Slobom, a on je bio Minin dečko! Evo ko je napustio…
Kurir 12.05.2019
Marko Marković, koji je imao vezu sa Minom Vrbaški i Eleonora Miljković, koju su povezivali sa Slobom Radanovićem, ponovo su učesnici rijalitija. Reper Nenad Aleksić Ša izbačen je iz "Zadruge 2", a odmah posle njega ušli su novi rijaliti igrači, koje već… »
Vesti dana »
Završeno glasanje za lokalne izbore u Gazi: glasalo više od polovine birača
Euronews pre 28 minutajoš 84 povezane
Orban najavio da će vratiti svoj poslanički mandat osvojen na izborima
Sputnik pre 54 minutajoš 15 povezanih
Studenti poručili predstavnicima Fakulteta srpskih studija: „Ne lomite nam bagrenje“
Južne vesti pre 3 satajoš 15 povezanih
"Ranjeni" Arsenal ne odustaje od titule, Njukasl ne ume na "Emirejtsu"
Sportske.net pre 13 minutajoš 24 povezane