Povezane vesti

Vratili bivše zadrugare u rijaliti: On je izbačen, a ovakav preokret niko nije očekivao

Vratili bivše zadrugare u rijaliti: On je izbačen, a ovakav preokret niko nije očekivao

Blic 12.05.2019
Sinoć je usledio preokret u "Zadruzi". Reper Nenad Aleksić Ša izbačen je iz rijalitija, a odmah posle njega ušli su novi rijaliti igrači, koji su već bili na imanju. Zadrugari nominovani za izacivanje za ovu nedelju su Branislav Radonić Brendon… »
Uvedite i Janjuša: Davidu nije dobro od kada je Anin bivši ušao u rijaliti! (video)

Uvedite i Janjuša: Davidu nije dobro od kada je Anin bivši ušao u rijaliti! (video)

Kurir 12.05.2019
David Dragojević razgovarao je sa devojkom Anom Korać i pritom otkrio da mu smeta što je Marko Marković ušao u rijaliti. Anin bivši dečko, koji je bio i sa Minom Vrbaški, ubačen je ponovo u Belu kuću, a to se Davidu očigledno nije dopalo. "Šta… »
Ponovo ubačeni bivši rijaliti učesnici: Za nju su govorili da se muva sa Slobom, a on je bio Minin dečko! Evo ko je…

Ponovo ubačeni bivši rijaliti učesnici: Za nju su govorili da se muva sa Slobom, a on je bio Minin dečko! Evo ko je…

Kurir 12.05.2019
Marko Marković, koji je imao vezu sa Minom Vrbaški i Eleonora Miljković, koju su povezivali sa Slobom Radanovićem, ponovo su učesnici rijalitija. Reper Nenad Aleksić Ša izbačen je iz "Zadruge 2", a odmah posle njega ušli su novi rijaliti igrači… »
Mina Vrbaški izgubila razum kada joj se bivši pojavio u rijalitiju: Hoću kući, ne mogu ja ovo! (video)

Mina Vrbaški izgubila razum kada joj se bivši pojavio u rijalitiju: Hoću kući, ne mogu ja ovo! (video)

Kurir 12.05.2019
Mina Vrbaški iznervirala se kada je njen bivši dečko Marko Marković ušao u rijaliti, pa je progovorila o tome kako se oseća. Marko se sa Minom samo hladno pozdravio, rekao joj: "Poštovanje" i dodao da će sa njom pričati kasnije. "Ja sam se… »

Vesti dana »