Povezane vesti
Stanija: Mogla bih da razbucam svaku vezu (VIDEO)
Vesti online 12.05.2019
Stanija Dobrojević je u večerašnjem razgovoru sa Ognjenom Amidžićem pričala o odnosu sa zadrugarima, a potom progovorila i o trenutnim ljubavnim vezama u Zadruzi. - Mislim da me je David prvo gazio zbog Aleksandre, posle zbog Ane. Mislim da bi on bio sa… »
Kad bih htela da razbucam davidovu vezu, mogla bih: Stanija progovorila o ljubavi u rijalitiju, ali i bivšem! (video)
Kurir 12.05.2019
Stanija Dobrojević progovorila je u vezama u rijalitiju i priznala da kada bi želela bilo čiju da uništu, u tome je uspela. Starleta je pritom progovorila o svom bivšem dećku Filipu Panajotoviću, koji je podseća na Davida Dragojevića. "David nije moj tip… »
Vesti dana »
'Dragi prijatelj' Orban u Beloj kući: Tramp hoće da izuzme Mađarsku od sankcija na rusku naftu
BBC News pre 1 satjoš 55 povezanih
Režim bi da slomi Dijanu Hrku, ali lomi svoje maske: Majka kaže da se ne plaši, jer u borbi nije sama
N1 Info pre 2 satajoš 57 povezanih
"O Hrvatska o Hrvatska nezavisna država" Novi snimak drame ispred Srpskog kulturnog centra: Došlo 50 maskiranih huligana, sve puno interventne policije (video)
Kurir pre 1 satjoš 27 povezanih
Grupa maskiranih mladića pred Srpskim kulturnim centrom u Zagrebu, skandirali "za dom spremni"
N1 Info pre 3 satajoš 37 povezanih