Povezane vesti
"Udala sam se u tajnosti": Lepa Srpkinja rodila ćerku biznismenu koga ne pokazuje javnosti, a sada otkrila i zašto
Blic 12.05.2019
Poznata doskorašnja srpska manekenka i model Ivana Kukrić koja se u novembru prošle godine porodila u Los Anđelsu i rodila ćerku Hanu, za "Blic" otkriva da se udala daleko od očiju javnosti za Budvanina Ivana Bajkovića. Ivana i njen imenjak ljubavnu vezu… »
Srpska lepotica tajno se udala za budvanskog biznismena! A onda joj se život u potpunosti promenio: Uskoro idem u Ameriku…
Kurir 12.05.2019
Ivana Kukrić, koja se u novembru prošle godine porodila u Los Anđelesu i rodila ćerku Petru, otkrila je da je i udata! Venčanje sa Budvaninom Ivanom Bajkovićem obavljeno je daleko od očiju javnosti. Inače, Ivana i Ivan otpočeli su vezu pre više od pet… »
Vesti dana »
Tramp posle pucnjave: Mislio sam da je nekom ispao poslužavnik, napadač morao mnogo toga da prođe da bi došao do mene
N1 Info pre 19 minutajoš 85 povezanih
Šta priča ovaj čovek?! O'Nil pokušao da ponizi Jokića i Srbiju - umesto toga se žestoko obrukao: Snimak koji je obišao planetu! (video)
Kurir pre 4 minutajoš 55 povezanih
Tragedija Černobilja posle četiri decenije: Dok je sve umiralo, jedna svetinja odolela radijaciji FOTO
B92 pre 1 satjoš 9 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: IDF dobio naredbu za napad na Hezbolah; Tramp: Pucnjava me neće odvratiti od rata sa Iranom
RTV pre 39 minutajoš 11 povezanih